Sok regenerálás oka mi lehet?
Udv.
Lenne egy olyan gond, hogy egy 1.6 crTDI (cayc) 6-os golf, 2011-es (dízelbotrány- szoftver frissítve van), hetente regenerál, úgy vettem észre mindegy neki hogy 100 vagy épp 300 km-ert megyek, ugyanakkor azt is észre vettem hogy regenerálás közben van hogy 0.2 a fogyasztás, holot normálisan 0,4-0,5 szokott lenni.
Volt rá példa, hogy mikor hidegben állítottam meg a motort egy pillanatra felgyulladt az izzó és a dpf lámpa, de sose maradt égve.
Arra gondoltam vajon nem lehet, hogy az izzó gyertyákkal vannak bajok esetleg? (egyik ismerősöm ki cseréltette és utána nem regenerált annyit) Ha gond lenne azokkal azt ki jelezné vajon az auto, vagy csak “manuálisan” lehet le tesztelni azokat.
Ugyanakkor ha lenne valakinek ötlete szívesen fogadom mit próbáljak meg..
Izzitógyertyáknak ehhez semmi köze!
Tuti mutatja az autó, hogy ha valamelyik gyertya rossz, akkor általában égve marad az izzitas jel.
Többet nem tudok segiteni mert nekem euró 0-ás dizelem van 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!