Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor kéri újra a regenerálást?

Mikor kéri újra a regenerálást?

Figyelt kérdés
Sajnos munkába menet jött rá hogy regenerálni akar idő nem volt rá hogy elmenjek így le kellett állítanom a kocsit. Hány km múlva kéri újra? Ez hétfőn volt azóta mentem vele direkt hát ha megint kéri de semmi. Hány km múlva kéri megint? Persze erről semmit nem találok a neten.

2022. szept. 6. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha kimész vele a pályára azt ideális sebességnek-motorfordulatszámnak fogja venni és elkezdi a folyamatot.
2022. szept. 6. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen autó, változó. Enyémnél például ha 60 fok felett van a víz, ha negyed felett van a tank akkor regenerál csak ha elérte a megfelelő ellennyomást.
2022. szept. 6. 12:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Az enyém egy 7-es golf. De most hiába megyek megfelelő fordulatszámmal ha nem kéri a regenerálást nem fogja megcsinálni.
2022. szept. 6. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor eleget regenerált ahhoz, hogy egy ideig ne kelljen. Majd ha kell újra fog.
2022. szept. 6. 12:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Ment a regenerálás mikor megálltam a parkolóba. A városba nem lehet megcsinálni így be sem fejezhette.
2022. szept. 6. 12:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem erre ne görcsölj rá, majd regenerál, ha úgy érzi! Ha egyszer félbeszakadt, az nem tragédia. Rendszeresen és tartósan ne legyen ilyen, az a lényeg.
2022. szept. 6. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!