Regeneráláskor ez normális jelenség?
Fél éve járt nagyszervizen a kocsi, tökéletes állapotban van, mindent amit ajanlott volt cseréltek.
Mikor hazaértem akkor vettem észre hogy szerintem regenerál, kiszállva alapjáraton azt vettem észre hogy a kipufogógáz forróbb mint szokott, kissé olyan odaégett piritós illatú de amúgy színtelen. A kipufogónál úgy lehetett hallani mintha a motor fordulatszáma másodpercenként kicsit fel-le ugrálna de a fordulatszámmérő meg sem rezzen és bentről egyenletes motorhangot lehetett hallani. Illetve a mai nap korábban már észre vettem mimtha ehy hangyányit tompább lett volna a gázrekació.
Ezek normális velejárójai a dpf regenerálásának?
Igen, normális. A pillanatnyi fogyasztás ilyenkor jóval nagyobb szokott lenni, mint általában.
Valamint nálam alapjáraton is simán végigcsinálja, nem szakítja meg. Kb 10 perces folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!