Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 50-es motor illik hozzám?

Milyen 50-es motor illik hozzám?

Figyelt kérdés
B-s jogsim van.18 éves vagyok semmi tapasztalatom nincsen motorokkal.Elsőre simsont mondták de szerintem az kicsi lenne nekem.193 cm 94 kg vagyok.Endurok vagy supermotok tetszenek.Max 200 ezret költenék rá.

2014. jan. 18. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Yamaha Dt 50/80 vagy Aprilia rx 50

Ezek megbízható kis endurok.

2014. jan. 18. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
fent említett motorok valóban megbízhatóak , illetve esetedben nem el hanyagolható hogy elég nagy testűek 8(főleg egy simsonhoz képest) Dt80 egész jól is megy
2014. jan. 18. 21:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat elég jó kis motorok ezek szerintem a dt mellet döntök.
2014. jan. 18. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:
50-80cm3 enduro vagy sport az egy vicc csak zúgnak, vegyél robogót bár a robogó nem motor
2014. jan. 19. 00:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló! Ha f*ngod sincs a motorokról ne szólj bele. Nekem 5 éve van egy 1991es Yamaha DT 80 LC2 motorom. Hihetetlenül strapabíró, és megbízható. 90 a vége, fogyasztása fix 4 liter. Nem voltam még olyan terepen, amin ne boldogult volna, kivéve egy-két húzósabb emelkedőt, de azok olyanok voltak, amit nagyobb köbcentis cross motorokkal jártak ki. A Yamaha DT80 kezdő enduronak kiváló választás.
2014. jan. 19. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!