Milyen 50-es motor illik hozzám?
Figyelt kérdés
B-s jogsim van.18 éves vagyok semmi tapasztalatom nincsen motorokkal.Elsőre simsont mondták de szerintem az kicsi lenne nekem.193 cm 94 kg vagyok.Endurok vagy supermotok tetszenek.Max 200 ezret költenék rá.2014. jan. 18. 19:06
1/5 anonim válasza:
Yamaha Dt 50/80 vagy Aprilia rx 50
Ezek megbízható kis endurok.
2/5 anonim válasza:
fent említett motorok valóban megbízhatóak , illetve esetedben nem el hanyagolható hogy elég nagy testűek 8(főleg egy simsonhoz képest) Dt80 egész jól is megy
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat elég jó kis motorok ezek szerintem a dt mellet döntök.
2014. jan. 18. 21:42
4/5 anonim válasza:
50-80cm3 enduro vagy sport az egy vicc csak zúgnak, vegyél robogót bár a robogó nem motor
5/5 anonim válasza:
Utolsó válaszoló! Ha f*ngod sincs a motorokról ne szólj bele. Nekem 5 éve van egy 1991es Yamaha DT 80 LC2 motorom. Hihetetlenül strapabíró, és megbízható. 90 a vége, fogyasztása fix 4 liter. Nem voltam még olyan terepen, amin ne boldogult volna, kivéve egy-két húzósabb emelkedőt, de azok olyanok voltak, amit nagyobb köbcentis cross motorokkal jártak ki. A Yamaha DT80 kezdő enduronak kiváló választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!