Pénzbírság gyorshajtásért?
Figyelt kérdés
Ma kaptam a levelet hogy gyorsan hajtottam lakott területen belül 50 helyett 70-nel.
Megnéztem a képeket és elég érdekesek.
A történet:
Nagy köd, még épületeket sem látni csak a kocsimat meg a kamiont ahogy előzöm.
A képek úgy voltak hogy az előzés kezdetekor 60km/h 64km/h 70km/h az előzés végére.
Indexem végig kint volt.
Az sem látszik a képeken hogy lakott területen belül vagy kívül előztem-e.
Záróvonal nem volt.
Tehát van esély hogy fellebbezéssel sikerül megúszni a büntetés kifizetését?
2014. jan. 15. 16:04
11/17 anonim válasza:
Elsősorban annak járj utána, hogy nagy ködben a traffipax meg tudja-e határozni pontosan a sebességedet.
Kétlem, hogy igen.
12/17 A kérdező kommentje:
Ahogy nézem a képeket jobban a képeket a 70-es képen már sem a kocsi, sem a környezete nem kivehető.
2014. jan. 15. 16:50
13/17 A kérdező kommentje:
Már írni sem tudok...
*Ahogy jobban megnézem a képeket.
2014. jan. 15. 16:51
14/17 anonim válasza:
Minden valószinűleg jól látszhat , mivel rendszám alapján találták meg a cimedet.
15/17 anonim válasza:
Kilencesnek mondanám , a táblával a város sakkozik , mivel a táblán erről belterület , ahol pl lehet épitkezni stb. ezért itt másak a szabályok, táblán erről ugye telek , kivül meg szántó
16/17 anonim válasza:
A traffipaxot nem érdekli a köd. Nem optikai elven működik. A lényeg, hogy látszódik az autód a képeken, te meg tejködben lakott területen 70-nel előztél. Ebből fizetés lesz akárhogy is fellebbezel.
17/17 anonim válasza:
Ha a 70-es képen nem vagy azonosítható, akkor fellebbezzél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!