Kétszer már megbüntettek gyorshajtásért. Ha ne adj isten megint lefényképeznének, akkor még "hányszor lehet", mielőtt még ugrana a jogsim?
Ajánlok valamit ; menj "hétvégére nyaralni" németországba a legmeszibb pontjára,annyi sört ihatsz amennyit akarsz,aztán amig visszaautózol addig a német autópályán kedved szerint teheted kockára az életed azért,hogy az a bizonyos sebességmérő többet mutasson.
Nem az a jó sofőr aki gyorsan tud vezetni,hanem az aki biztonságosan!
mindenki szeret gyorsan menni... nem kell ezért kívánni hogy ne vezessen
kérdező:
nem tudom, de szerintem a 3adik alkalommal bevonják,én egyszer így hallottam, lehet nem jó
4es vagyok
én is száguldoztam már belvárosban hetvennel, és még élek is, szóval nem kell mindjárt lehordani azt, aki szeretne az észvesztő 50es határon túllépni...
#5: persze, hogy élsz. Nagyon ritkán van a száguldozó veszélyben, sokkal inkább az ártatlan járókelők...
Egyébként meg mi ez a népharag itt? Persze, Ti mindannyian betartjátok az 50-et, mi? Nem írta a kérdező, hogy milyen sebességnél büntették meg, lehetett az 30 helyett 37 is...
# 6
Te tényleg ennyire nem tudod értelmezni a kérdést és a reakciókat? A kérdés második fele ami sántít: "még hányszor lehet"
Olvasgattam ezeket a válaszokat és no comment... Nem értem miért kell midnenhol ezt csinálni, hogy nem a krédésre válaszolnak, hanem inkább oktatják az embert?!
A kérdésre a válasz: csak helyszínen vonnak le pontot a jogsiból, mert utólag nem lehet kideríteni, hogy ki vezette az autót, tehát nyugi. A pontokat pedig megtekintheted itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!