Bemértek gyorshajtásért?
Figyelt kérdés
Mult héten beleszaladtam a mérősökbe de mikorra vissza mentem megnéztem hogy tényleg mérősök voltak e már elmentek,de kb.15 perc telt el.Akkor lehet hogy már épp végeztek és már nem mértek.
Ha bemértek akkor 30000 lesz,de ha nem fizetem ki akkor le kell ülnöm?Kb hány napot ültetnének le?
2013. júl. 4. 17:26
1/3 anonim válasza:
Azt hiszem napi 5ezerért ledolgozhatod, napi 3ezerért meg leülheted.
2/3 anonim válasza:
Ha nem fizeted ki (1-2 hónap), megkapja a büntit az önkormányzatod, ők kifizetik, és behajtják rajtad. Ezt közmunkával ki lehet váltani, tudtommal, de már most elvesztettem a fonalat ezekkel a legújabb módosításokkal, le is lehet ülni tudtommal.
3/3 anonim válasza:
ja ledolgozhatod, ha érpataki vagy mehetsz a kőfejtőbe :D:D én inkább leülném :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!