Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót érdemes venni?

Spongya Bob Kocka kérdése:

Milyen autót érdemes venni?

Figyelt kérdés

Van egy 20 éves Suzuki Swiftem amit tegnap sikerült teljesen széthajtani, alváza is meghajlott, következő útja a bontóba lesz.

Venni kell egy másik autót és kb. 400-am van rá. Egy másik kb. 10-15 éves Swiftben (régebbi típusú) gondolkozom viszont már valaki ajánlott Golf 2-t is meg Audi A4-t is 300K-ért. A Golf 2 kizárt, az sztem egy madárijesztő, az Audi A4-t meg ha a meseszerű áron meg is kapnám, a fenntartása nem lenne olcsó, ezért kizárt, nem beszélve arról, hogy kisautót akarok. Nem vagyok jártas az autók terén, de a Suzukiról tudom, hogy kis fogyasztású és az alkatrészek se túl drágák bele. De gondoltam azért felteszem ide a kérdést hátha tud vki a fent említett összegért hasonló fenn tarthatósággal más féle ,,komolyabb" autót.

2014. jan. 8. 12:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Amit a nyolcas válaszoló írt ez a használható alkatrészek,ülések,kárpitok kiszerelése a törött swiftből tényleg nem hülyeség,ha swiftet veszel ismét.

Ami még nekem eszembe jutott a Deawoo Matiz

[link]

[link]

2014. jan. 8. 17:48
 12/20 A kérdező kommentje:
Épp erről beszélgettem egy ismerősömmel, a bal lámpa ami egybe maradt, ülések, gyertyákat, generátorokat, izzókat, km órát, ablaktörlő mechanika-motort mindent kiszedek belőle. Úgy is csak a vas áráért számítják be.
2014. jan. 8. 18:26
 13/20 anonim ***** válasza:

Csak az a baj kedves kérdező, hogy az ilyen "gyorsan kocsit kell vennem" típusú autóvásárlók szívják meg a legjobban, mivel egy olcsó kívülről jó állapotúnak TŰNŐ autót vesznek, aztán meg minden hónapba a fél fizetést szervizelésre költ(het)ik. Márkától függetlenül persze. A Suzuki a maga nemébe jó autó. Olcsó, alacsony fenntartási költség, kis fogyasztás és megbízható. Ha a te igényeidet kielégíti, akkor ideális választás, de arra azért figyelj oda, hogy ne az első utadba kerülő ócskavasat vedd meg.

Amúgy ez a kocsi bontás szerintem se hülyeség. A kasztnit leadhatod a bontóba, a többi alkatrészt meg meghirdetheted a neten. Vagy az új Swiftedbe (ha azt veszel) jó lesz pótalkatrésznek. Az így szerzett pénz legalább fedezné az átírási díjat.

Sikeres vásárlást!

2014. jan. 8. 21:07
 14/20 anonim ***** válasza:
Suzuki Swift, Citroen Saxo, Peugeot 106 (106/Saxo 1.1, 1.5D)!
2014. jan. 9. 18:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Van egy 90 lovas, 1,4-es automata F Astrám.
2014. jan. 9. 22:14
 16/20 A kérdező kommentje:
Automata kizárt, mert drága a javítása, meg elég gyakran rajta felejtem a villanyt ezért egy-egy ilyen alkalomkor csak bikázással vagy másik aksival tudnék elindulni még egy simát jobb esetben egy magam betolok.
2014. jan. 10. 22:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Biztosan igazad van, de ez még sohasem volt javítva. Óramű pontossággal teszi a dolgát. Ami pedig a vlágítást illeti, nem tudod rajta hagyni, mert ha kinyitod az ajtót, egyből elkezd hisztizni, hogy ég a lámpa.
2014. jan. 11. 09:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Egy 15 éves F Astrába nem olyan drága egy automata váltó, de hamarabb kifingik mint a manuális.
2014. jan. 11. 16:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Szegény embernek tökéletes a Suzuki ,a legkisebb szervíz igényű autó gondold végig menyit költöttél 20 év alatt rá.
2014. jan. 12. 13:21
 20/20 anonim ***** válasza:
gyujts meg 10 milliot es meglesz a mercedes benz e osztaly ami magatol parkol es magatol korrigal en is erre gyujtottem. mert 400 bol ocskasagot kapsz
2016. júl. 4. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!