1/4 anonim válasza:
Érdemes, mert viszonylag olcsó, jól megy (50 km/h-val kimegy a világból) könnyen javítható és nem horror az alkatrészek ára.
2/4 anonim válasza:
Elsóő motornak tökéletes!
Nos..váltós,könnyen lehet szerelni és a szereléshez is könnyű anyago letölteni a netről,olcsók hozzá az alkatrészek,de ha minőséget akarsz akkor bontott alkatrészek mégjobbak.Ha nem tunningolod és odafigyelsz egykét dologra akkor megbízható masina és társ lesz.
3/4 anonim válasza:
Nekem B-s van, teljesen gyari tuning mentes, nagyon szerrtem, megbizhato, tudom hogy ahova elvisz, onnan haza is hoz
4/4 anonim válasza:
az enyémet egy hétig berháltam amíg jó lett de azóta is elmerek vele menni bárhova, és pár ezerből rendbehozod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!