Hat voltos simsonomon ki lehetne cserélni a hátsó lámpát ledesre? úgy értem, érdemes?
Figyelt kérdés
Simson.hu-ról idézve: "A LED-ekhez azonban mindenképp 12V-os elektromos rendszerre lesz szükség, valamint akkumulátor is kell. " Szóval akkor egyáltalán nem érdemes 6voltosra ledlámpa? Ne irjátok hogy cseréljem le a tekercseket, azok tökéletesek, gyáriak, nem akarom azokat lecserélni, csak mondom feldobnám egy ledes hátsólámpával:D#Simson #led hátsólámpa
2013. szept. 15. 21:11
1/6 Sinead válasza:
Ha nincs 6 voltos led izzó akkor vagy veszel bele akkut és bekötöd rendesen, vagy jársz a sima izzószálassal és marad egy kazal pénzed tankolni.
2/6 anonim válasza:
Az akksi meg azért kell, hogy legyen ami pufferel, mert az egyenirányított világítótekercsről járatva nagyon zavaró módon villogna!
3/6 A kérdező kommentje:
de engem az akkumulátor nem zavar, azt irták, hogy 12v-os áramkörre lenne szükség, de nekem a simsonom 6 voltos, így gondolom nem lenne elegendo arammennyiseg meghajtani a ledsort, nem?!
2013. szept. 16. 13:01
4/6 anonim válasza:
De honan lehet szerni 6 voltos ledes izzót mert én nem találtam. Egyébként meg nem kell hozzá aksi mert igaz az hogy villigna de azt szabad szemmel nem lehetne megmondani mert másodpercenként 50 et villiog.
5/6 anonim válasza:
Pedig hidd el, hogy nem kicsit zavaróan villog!
A LED, pedig már 1,5 V-tal is működik. Építs magadnak lámpát, nem nagy dolog.
6/6 A kérdező kommentje:
Meg lehet ugy is csinálni, hogy ne villogjon:)
2013. szept. 16. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!