Én nyárit vettem használtan de megbántam, mert egy évet bírt és már remeg a kormány a kezembe, a szerelő szerint el van vetemedve a gumi cserélni kell.
Most gyűjtök a nyári garnitúrára.
Én azt mondom, inkább a legolcsóbb új, mint egy használt, mert látni csak az életkorát látod, meg a kopást, de lehetnem más gondok is vele.
Én is most ősszel fogok új télit venni.
Ha jó a gumi... ha tudod, milyen a jó gumi. Vagy megbízol abban, akitől veszed - bár ez még mindig nem garantálja, hogy jó lesz a gumi...
Szóval a válaszom igen, de csak akkor, ha biztos vagy a dolgodban. Persze megértelek, enyhén szólva különbözik a használt és az új gumi ára.. De most jó fej leszek, és guglizok neked valamit, ami esetleg segít útba igazítani (de csak mert tudom, hogy egyeseknek valamiért nehézséget okoz a használata)
A tippem a teligumiszerviz . hu , Habár nem olvastam végig (mert miért is tenném, neked kell :D ) ez még nem fogja megoldani a problémád, de legalább elmond néhány alap dolgot, mire figyelj oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!