Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Malaguti f12 RMS Racing...

Malaguti f12 RMS Racing Főtengelyt érdemes belerakni?

Figyelt kérdés
Motorgenerál lenne Rms Racing Főtengelyre gondoltam.Most 50 de tengely csere után kapna egy 70ccm vas hengert.Kérdés birná e a tengely?vagy van más esetleg gyári DR tengely inkább.nem egy széttuningolt motort akarok csak picit erőssebet mit a gyári. pénz véges rá 40-50 Ft tengelyre nálam felejtős.
2014. jan. 7. 16:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Öcsémnek eddig 3db 70-es készlet hullott szét a Malaguti F10-en. Hol a dugó nem bírta, hol a főtengely, hol a gyűrűk rendezték meg a malossi henger oldalát :D

Igazából ez is kb olyan, mint az autó tuning. Ha spórolsz, akkor csap sz0pn| fogsz :/

2014. jan. 7. 17:37
 2/2 A kérdező kommentje:
ok értelek.De mint írtam nem tuningot akarok.50ccm henger van rajt,viszont nagyon végét járja tengellyel együtt.így fúrás és csere lesz.ha spórolni akarnék akkor 10E raknék tengelyt másik dugó gyűrű azt csá.a tengely amiről beszéltem 25E.viszont nekem is van ismerősöm akinek a drága alkatrész adta meg magát nagyon rövid idön belül.
2014. jan. 7. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!