Kb.5 éves autót szeretnék vásárli. Mennyi az a futott km, ami fölé nem érdemes menni?
de az sem ritka hogy ennyi idősen már 300 ezer legyen benne, és ettől még nem biztos hogy szar az autó, pláne mivel általában ennyi kilóméter hosszú távokon gyakran autópályán, autóúton megy beléjük, ott gyorsan pörögnek a kilóméterek, az autót viszont kevésbé pusztítja, és ha rendesen van szervízelve, akkor jó vétel lehet. Persze ilyen km óra állással nem nagyon fogsz a neten találni autókat, csa kb 20%-ban, pont a vásárlók ilyen hozzáállása miatt, mint a tiéd. De itt egy kis fejtágítás, hasznos elolvasni, és még vicces is...
Nekem fontos volt a km óra állása, de csak abban az esetben ha ez igazolható, visszaellenőrizhető volt.
És igen, így vettem egy 6 éves 49ezer km-ert futott kocsit.
Nekem nem kell egy 150.000 km-ert futott szétült, törött gép.
Tény, sokat mentem érte. Hónapokon át vadásztam, drágább is volt, mint pl egy 120ezret futott, de nekem megérte.
Szerintem sem szabad km óra alapján autót venni, példa: én rengeteget megyek autóval mivel rendezvényszervező vagyok.
Pár hete adtam el az 525 ix BMW m rengeteg km el, 2008 évjárat 447.000 km el, gyönyörű volt az autó kívül belül mivel szinte csak pályán használtam, erre fel is figyelt a kereskedő aki megvette, pár nap múlva nézem a honlapot láss csodát az autóm csak órája csak 210.000 km et mutatott.. Biztos a pár nap alatt kipihente magát... Ja de utána tudnak nézni mivel a szerviz könyvet vezettem végig és én voltam az első tulaj. Vigyázz a kereskedőkel.
9#
Ilyenkor veszik el a szervizkönyv. sajnos...., vagy esetleg hamisítanak egyet...
5 éves autóba még hihető is 210000km hisz 40-50ekm jön ki éves szinten.
De te tényleg sokat mentél. 90ezer km /1év alatt. Szép teljesítmény...
Mondjuk sajnálatos hogy ilyen módon jött fel a kocsid mint példa... (óratekerés)
Amúgy az a baj hogy a magánember is tud csalni az órával..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!