Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb.5 éves autót szeretnék...

Kb.5 éves autót szeretnék vásárli. Mennyi az a futott km, ami fölé nem érdemes menni?

Figyelt kérdés

2014. jan. 7. 11:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

10#

Így igaz rengeteget megyek, 300-500 km között 2 naponta.

Az mondjuk tény hogy a kocsi teljesen rendben van! Én nagyon szerettem soha nem hagyott cserben lehetett +40 vagy -20 csak beültem és mentem, épp ezért maradtam márka hű! Amúgy most kíváncsivá tettél vajon mit mondanak a szervizfüzetre... Én csak ezért nem vettem használt kocsit mert nekem fontos a megbízhatóság, és ha egy autóban több 100.000 km van akkor bármikor közbe jöhet valami, én pedig nem tudok dolgozni.

2014. jan. 7. 14:09
 12/20 anonim ***** válasza:

9# és ezt nem akarod jelenteni?

megérdemelné a roh@dék kereskedő, hogy meghurcolják

2014. jan. 7. 15:59
 13/20 ll953 válasza:

Még oda kell figyelni azoknak a berendezéseknek a kopottságára amiket az ember a kocsi használata közben kell,hogy használjon és eladáskor nincs cserélve pld.: kormányborítás,lámpakapcsoló,belsőkilincs,pedálok,

sebváltógomb,természetesen akkor,ha nem vadiújak mert ez is feltünő

2014. jan. 7. 18:01
 14/20 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Igaz,8 évesek...

2014. jan. 7. 18:26
 15/20 A kérdező kommentje:
Tök jó, de nem akarok Passatot venni, kombit meg főleg. :)
2014. jan. 7. 18:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Okés,nem is azért linkeltem.Hanem azért,mert ezt így nehéz behatárolni.Hol,mire használták.Dízel,vagy benzines.Kisautó,vagy pályán használt nagy...állapotot vegyél,ne kilómétert meg évjáratot.Az én kisautómban 400.000 km van.Futár autó.Ha kap egy rendes külső-belső takarítást,200-at letagadhatnék.Nézesd meg az autót,ha lehet kérdezd le márkaszervízben,és a realitás talaján maradva dönts(okosan).Sok sikert!
2014. jan. 7. 19:21
 17/20 anonim ***** válasza:

Nehéz autót venni.

Kormányt, pedált lazán cserélnek.

Azt sem tartom teljesen igaznak, hogy egy 200 ezret futott autó van olyan állapotban, mint egy 80ezret futott.

Persze függ a tulajtól, de nézzünk normál használatot

2014. jan. 7. 23:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Szeretik hangoztatni, hogy az autó egy nyugdíjas házaspáré volt, ezért nagyon meg van kímélve. Az ilyentől menekülj. Valószínű, hogy átverés, de ha nem az, akkor még rosszabb. Beül a papa kocsiba, elmegy 1 km-t a boltba, bevásárol, aztán haza. Fel se melegszik a motor, át se járja az olaj, sokkal durvábban kopik, mint egy napi 200kilométert utazó ügynök alatt.
2014. jan. 8. 18:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Egy átlag magyar ember éves szinten olyan 20ezer km-t megy. Ha nem kereskedésből, hanem kéztől vásárolsz kocsit, nagyobb rá az esély, hogy nem valami ócskavasat akarnak rád sózni. Vásárlás előtt mindenféle képen érdemes egy szakemberrel, vagy szervizben átnézetni!
2014. jan. 8. 21:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem tartom életszerűnek hogy egy átlagember évente 20000 kmt megy. Az én autót 7 éves és van benne 66.000 km. (Ja és épp eladó :) Igaz hogy két autónk van. De a km óra állást a mindenkori műszaki vizsga papírról is vissza lehet keresni.
2014. jan. 14. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!