Nehéz a kamionozás?
Figyelt kérdés
nehéz munka? mennyibe kerülne a jogosítvány? hogyan oldják meg a kamionosok a fürdést, kulázást stb.? általában a kamionban kell aludni?2014. jan. 5. 13:34
1/14 anonim válasza:
Van benzinkút!
Vannak kamion pihenő helyek főleg az autó utakon meg autópályákon.
Nehéznek is mondható,mert nem könnyű olyan sokat figyelni,és éberen kell lenni,nagy járművel mész szóval még jobban.
Jogsihoz kell a b kategóriás alapból,azután c +e +gki+páv+ha valami komolyabb árut szállítanál
400körül van kb.
2/14 anonim válasza:
Neked nehéz lesz, mert már most kétségek közt vagy. Én pl. könnyűnek találom,minden nehézségei ellenére.
3/14 A kérdező kommentje:
még csak 15 évesen kérdezem. van még rengeteg idő mire megcsinálhatnám a jogsit rá, ha megcsinálom 17 évesen a B-t akkor még várni kell 2 évet? vagy 22 éves koromig kell várni, mire el tudom kezdeni? kb mennyi idő mire megvan minden?
2014. jan. 5. 13:55
4/14 anonim válasza:
a 21. életév betöltése, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb ez a feltétele a c-nek
5/14 A kérdező kommentje:
a B után a kamionhoz a C-vel kell kezdeni és utána ha az kész van akkor kell folytatni a következőkkel? kb 400.000-ből meg lehet csinálni? engem az nem zavarna hogy két három hetente lehet csak hazajönni, meg én csak max 10 évet kamionoznék szerintem, nem terveznék valami sokáig, de azért kiszeretném próbálni. német nyelvtudással már lehet keresni sok pénzt, nem?
2014. jan. 5. 14:01
6/14 anonim válasza:
Nehéz Pótkocsihoz nem nagyon fogadnak el kezdő sima C jogsit ahogy tudom...
7/14 A kérdező kommentje:
hát olyan jogsi kell amivel elmehetek dolgozni pl. a waberers-hez. tehát nem csak kis súlyúhoz, hanem olyan amivel vezethetek akármilyen magyarországi kamiont
2014. jan. 5. 14:10
8/14 A kérdező kommentje:
és lehet vinni kamionnal rokont vagy ha valakit magammal viszek az útra, akkor azért szól valaki? mondjuk ahova viszem a szállítmányt, vagy ahol felpakolnak a szállítmánnyal vagy akármi, valahol szólnak érte ha én rendszeresen viszek valakit magammal?
2014. jan. 5. 14:28
9/14 anonim válasza:
Nem tilos felvenni senkit.
Ezért is vannak stopposok.
10/14 A kérdező kommentje:
nem stoppost vennék fel. meg nem csak egy darabig vinném el. mondjuk családtagot, hanem egész úton oda vissza, ilyent lehet?
2014. jan. 5. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!