Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Melyik a legmesszebbi vagy...

Melyik a legmesszebbi vagy legkülönlegesebb ország, ahova magyar kamionosok szállítanak?

Figyelt kérdés

Úgy tudom a Hunlandtól Mongólia, Üzbegisztán, Kazahsztán, Vlagyivosztok, de hallottam már hogy Thaiföldre is.

Más cégektől, dél fele vagy Ázsia fele meddig mennek el? Céget is írjatok.

2013. dec. 24. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Én Mongolóiáról tudtam a legmesszebbiről, de ha te Thaiföldről is tudsz, akkor valószínűleg az. Ugyanakkor a jövőben nem valószínű, hogy sok ilyen világon-keresztüli fuvarozás legyen, mert egyre kevésbé éri meg közúton árut szállítani. Csak különleges fuvarért mennek olyan távolra, ha a partner külön kéri. Manapság kb. Törökország, Irán, Kazahsztán, Nyugat-Oroszország, Finnország, Nagy-Britannia, Spanyolország körön belül mozognak már csak, a vasút és a hajózás olcsóbb a nagy cégeknek.
2013. dec. 24. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
A Hunland még most is jár közép Ázsiába élőállattal. Asszem a Gartner kamionjai is rendszeresen járnak arra. Igazából messzebbről már olcsóbb konténerben vonaton vagy hajóval hurcolászni a dolgokat, így távolabbra nem nagyon járnak kamionok ( csak elvétve).
2013. dec. 24. 22:30
 3/5 Amado atya ***** válasza:
Sok éve vittem kiállítási ingóságokat Egyiptomba és Tunéziába. Genovában hajóztak be, majd ki. :)
2013. dec. 25. 00:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam a Hunlandnál, hat évvel ezelőtt, Tyumenyben voltam legmesszebb. A kollégák voltak Tunéziában, Marokkóban stb. Hallottam Közép - Ázsiáról, a Thaiföldet túlzásnak érzem - de végül is nem a Marson van.

Van egy Angol cég, az Astran, ők járnak arab országokba ma is, Katar, Dubai, Omán stb. A hetvenes években jártak Pakisztán, India, Afganisztánban is.

Hallottam olyanról aki hajóval Dél Afrikába ment át, Koperből indult, lehet, hogy csak egy parkolói "mese", de ahogy elmondta az illető, logikus, hihető volt a sztori, a "mellébeszélőket" könnyű lebuktatni, mert valami mindig kilóg a történetből.

2013. dec. 25. 09:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm a Hunlandnál van, ő a hónapban volt párszor Üzbegisztánban (hajóról hordták ki az anyagot Grúziából). Az egyik lerakójuk Taskenttől 150km-re, majdnem a tádzsik határnál volt. Szóval ez a közép ázsiai rész még biztosan játszik.
2013. dec. 25. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!