Melyik a legmesszebbi vagy legkülönlegesebb ország, ahova magyar kamionosok szállítanak?
Úgy tudom a Hunlandtól Mongólia, Üzbegisztán, Kazahsztán, Vlagyivosztok, de hallottam már hogy Thaiföldre is.
Más cégektől, dél fele vagy Ázsia fele meddig mennek el? Céget is írjatok.
Én dolgoztam a Hunlandnál, hat évvel ezelőtt, Tyumenyben voltam legmesszebb. A kollégák voltak Tunéziában, Marokkóban stb. Hallottam Közép - Ázsiáról, a Thaiföldet túlzásnak érzem - de végül is nem a Marson van.
Van egy Angol cég, az Astran, ők járnak arab országokba ma is, Katar, Dubai, Omán stb. A hetvenes években jártak Pakisztán, India, Afganisztánban is.
Hallottam olyanról aki hajóval Dél Afrikába ment át, Koperből indult, lehet, hogy csak egy parkolói "mese", de ahogy elmondta az illető, logikus, hihető volt a sztori, a "mellébeszélőket" könnyű lebuktatni, mert valami mindig kilóg a történetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!