Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson mennyivel lesz nyomaték...

Simson mennyivel lesz nyomatékosabb és meddig kell be járatni kell az 1000km kíméletes hajtásban?

Figyelt kérdés

Mofakertől most rendeltem meg a dolgokat.:

-főtengely/tűgörgő

-csapágyak (KOYO)

-dugattyú/gyűrű

-kuplung lamellák ebbe bele értve a fém is és kuplung agy/ház

-kipufogó le ömlővel!

szeretnék belőle egy olyan simsont ami fel veszi a harcot a gyári robogókkal !

2014. jan. 4. 20:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Gyújtásod milyen van?Ha tirisztoros az a tuti,azzal jobban megy meg gyorsul is,de Én ezt MZ-zén érzem hogy jobb de csak hangyányit.Ami nagyon sokat dob még az egy tervezett rezó.Ha ezek meg vannak és módosítasz egy picit a lánckerekek áttételein a robogókat szerintem simán lehetne verni :)

Amúgy ezt hagyjuk hogy télen nem jó a robogó :)

Tavaly szilveszter éjszakán 11 környékén Pesten havazott,nos a pizzafutár robogóval ilyenkor is küldte neki :) Amúgy meg bírom mert vannak a futárok is,tök jót lehet velük versenyezni forgalomban :)

2014. jan. 5. 20:59
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen nektek ;) össze rakom mert rá fér el ment a 2 sonka közta tűgörgő és kukára verte a dugót le tört az alja de szerencsére a henger fúrással menthető ;) repsol lesz a nyerő azt hiszem a robogósokkal meg annyit nincs velük semmi bajom csak kajak nagy képűek be képzeltek de ha meg láttnak egy sport motort egyből vissza vesznek szóval megyek vizsgázni és zzr 600 zx6r ( okosok kedvérét már h ringen nem 2x 3x hanem kb fél szezont mentem mert tesom pályamotorozik is ) ;) nem tudom miért de nem nagyon szeretem a robogósokat főleg azokat akiknek intesz mint motoros motorosonak és vissza se int meg nevet és le jön hogy ezt gondolja kb ehh egy szar simo vissza megyek meg nézem mit tud... ez szem tapasztalat ha ekkora emberek akkor miért nem áll bele egy izmos sport motorba? ;) válasz mert fel túrja a járdára ;) Másik nem témához valo de sok nagy motoros van a családomba chopperesek túrások sportmotorosok és mind mind azt mondja hogy a motor a simsontól kezdődik mert mi is annó ott kezdtük és a ROBOGÓ NEM MOTOR MEG AKIK HATJÁK ANYUCI KICSI ELKÉNYEZTET NAGYKÉPŰ KEDVENCEI ! erről vélemény
2014. jan. 6. 20:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Simsonnal nősz ki motorosnak és az élet az MZ-nél kezdődik :)

Szívesen kezdtem volna Én is inkább simsonnal,de valahogy nem így sikerült :) Én robogóval is nagyon sokat mentem ,a motorosok nagyja így is köszönt.

Most MZ-vel tolom,így mindenki int,akárhol leállok az út szélén valamiért valakivel mindig beszélgetek,ha a benzinkúton is vannak öregek azok megemlékeznek hogy de jók is voltak ezek anno,ha másik MZ-zést látsz az útszélén várni valakire,simán megállsz és beszélgettek egy jót :)Én azt mondom hogy akkor kezdődik el igazán mikor rendszámosra váltasz!Igazi szabadság!Amúgy nekem is szokásom inteni mindenkinek,még a 40-nel guruló sisak nélküli robogós nagyinak is :)

Amúgy a hungaroringet szívesen kipróbálnám Én is,de megyek majd máshová egy két kört levezetni ahol olcsóbb és több sávos hogy ne legyek útban a profiknak.Asszem talán Kakucson van ilyen ring,majd lehet MZ kupán után valakivel lehet meglehet beszélni hogy egy kis időre fel lehessen menni tekeregni.Most az új cuccokkal lett szétverve a dugód?LEhet valami erősebb főtengely kell .Lehet kapni bele erősített sportfőtengelyt,azzal lehet hogy jobban is tudna pörögni,meg lehet hogy alacsonyabb fordulaton jönne az erő belőle.

2014. jan. 6. 22:30
 14/14 A kérdező kommentje:
ez így van ahogy mondod :) simson az meg tanít szereni is meg motorozni is :) Hring nagyon nagy azért a pénzért meg éri az a 3x25 perc18.000ft ért mentem Mz vel is ringen 250 el be gyere az mz is de a sor4 600 tól felfelé valami iszonyat ahogy tol ki a kanyarból egyenesbe mikor meg szaggatod ki akarja tépni a karod jön fel az a szép üvöltős visítós hang... ezért kell nekem nagy vasba soros motor de előtte jogsi ;) nem nem a régi cuccal lett szét nyomva a dugó de amint írtam a henger nem sérült csak a 2 sonka közt elment a tű görgő ;) és ma jött meg mofakertől a cucc hozzá :) nekem a robogó nem gyere be akkor érzem hogy motorozok mikor váltós motoron ülök ;) az az igazi érzet :)
2014. jan. 7. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!