Simson mennyivel lesz nyomatékosabb és meddig kell be járatni kell az 1000km kíméletes hajtásban?
Mofakertől most rendeltem meg a dolgokat.:
-főtengely/tűgörgő
-csapágyak (KOYO)
-dugattyú/gyűrű
-kuplung lamellák ebbe bele értve a fém is és kuplung agy/ház
-kipufogó le ömlővel!
szeretnék belőle egy olyan simsont ami fel veszi a harcot a gyári robogókkal !
Gyújtásod milyen van?Ha tirisztoros az a tuti,azzal jobban megy meg gyorsul is,de Én ezt MZ-zén érzem hogy jobb de csak hangyányit.Ami nagyon sokat dob még az egy tervezett rezó.Ha ezek meg vannak és módosítasz egy picit a lánckerekek áttételein a robogókat szerintem simán lehetne verni :)
Amúgy ezt hagyjuk hogy télen nem jó a robogó :)
Tavaly szilveszter éjszakán 11 környékén Pesten havazott,nos a pizzafutár robogóval ilyenkor is küldte neki :) Amúgy meg bírom mert vannak a futárok is,tök jót lehet velük versenyezni forgalomban :)
Simsonnal nősz ki motorosnak és az élet az MZ-nél kezdődik :)
Szívesen kezdtem volna Én is inkább simsonnal,de valahogy nem így sikerült :) Én robogóval is nagyon sokat mentem ,a motorosok nagyja így is köszönt.
Most MZ-vel tolom,így mindenki int,akárhol leállok az út szélén valamiért valakivel mindig beszélgetek,ha a benzinkúton is vannak öregek azok megemlékeznek hogy de jók is voltak ezek anno,ha másik MZ-zést látsz az útszélén várni valakire,simán megállsz és beszélgettek egy jót :)Én azt mondom hogy akkor kezdődik el igazán mikor rendszámosra váltasz!Igazi szabadság!Amúgy nekem is szokásom inteni mindenkinek,még a 40-nel guruló sisak nélküli robogós nagyinak is :)
Amúgy a hungaroringet szívesen kipróbálnám Én is,de megyek majd máshová egy két kört levezetni ahol olcsóbb és több sávos hogy ne legyek útban a profiknak.Asszem talán Kakucson van ilyen ring,majd lehet MZ kupán után valakivel lehet meglehet beszélni hogy egy kis időre fel lehessen menni tekeregni.Most az új cuccokkal lett szétverve a dugód?LEhet valami erősebb főtengely kell .Lehet kapni bele erősített sportfőtengelyt,azzal lehet hogy jobban is tudna pörögni,meg lehet hogy alacsonyabb fordulaton jönne az erő belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!