Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyek az elnyűhetetlen,...

Melyek az elnyűhetetlen, széthajthatatlan autók?

Figyelt kérdés

Olyan kocsi, amibe beleülsz, és hajtod........és hajtod.....és hajtod....És nem lesz baja.

Nem kell 50000 km enként cserélni, felújítani, bármit is... (max alap dolgok: olajcsere, ékszíjcsere, gyertyacsere, tehát filléres dolgokat)

Jókat hallottam a japán kocsikról, hogy elnyűhetetlenek...

Engem csak a motor meg a váltó strapabírósága érdekel.

(meg persze valamelyest az is hogy ne rohadjon szét alattam a kaszni)

Régebbi tipusokat írjatok..(tehát nem az izgat hogy a 3 éves swiftedtel még nem volt gond XD)

2009. nov. 29. 10:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen meseautó nincsen sajnos. Most komolyan gondolod hogy van olyan hogy nem romlik el semmi soha? Főleg ha nem is vigyázol rá hanem hajtod. Amúgy a legjob szerintem a suzuki. És a leg olcsóbb is. Hallottam olyat aki 400 ezret ment úgy hogy csak az alap dolgokat cserélte. Ráadásul alig eszik öt liter üzemanyagot.
2009. nov. 29. 16:30
 12/20 anonim ***** válasza:
KIA Carens I és II
2009. nov. 29. 16:58
 13/20 anonim ***** válasza:
nissan 300zx..
2009. nov. 29. 17:37
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Széthajtani minden autót szét lehet. Csak Te tudhatod, mit értesz a hajtás alatt. Választhatsz olyant, aminek olcsó a javíttatása, de masszív konstrukciók között is keresgélhetsz. Ha ez utóbbi mellett döntesz, a Mercedes-Benz W124-et tudnám ajánlani, nagyon kemény építésüek, motorikusan rettenetes, mit kibírnak. Emellett kényelmes autó, ami hosszú utakon igencsak sokat számít. Azt hiszem, összességében eddig erröl a modellröl hallottam a legtöbb jó véleményt.
2009. nov. 30. 01:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én 3évig hajtottam egy 1997es suzuki swift 1.3gc ferdehátút. nem akarok itt nagyot mondani de az első két évben mivel ilyen fos ügynöki munkám volt 75ezer kilómétert vezettem bele, és soha a büdös életbe nem ment tönkre benn e semmi, de az 50ezer kilóméteres vicced azért szép volt, bármilyen fos autót hajtasz megérdemli a 10ezrenkénti olajcserét. (itt tenném hozzá én 5ezrenént cseréltem,és sportlégszűrő volt benne amit ugyanolyan időközönként tisztítottam. Éljenek a régi karburátoros swiftek mindörökké:D
2009. dec. 3. 19:18
 16/20 anonim ***** válasza:

"Hallottam olyat"

-Én meg azt hallottam hogy Elvis Presley él...:-)

2009. dec. 3. 21:31
 17/20 anonim ***** válasza:

"egy 1997es suzuki swift"

-Ha valóban 97-es volt azon nem sok karburátor lehetett..:-)

2009. dec. 3. 21:33
 18/20 anonim ***** válasza:
valóban nem sok, pontosan 1db
2009. dec. 6. 17:49
 19/20 anonim ***** válasza:
ezek az autók olyanok, amikkel foglalkoznak. hogy 1 lada elnyűhetetlen, az baromság. nekem is ladám van és ha olyanja van akkor előjön belőle minden nyűg, de amúgy tényleg masszív :) de sokat kell vele foglalkozni. stiftem nem volt soha, volt e30as 316i-m, az is jól bírta. 300000 km-el vettem és semmi baja nem volt, olajat meg szűrőt kellett benne cserélni 10000enként, mint minden autóban, és ha nem hajtod rommá, akkor nagyon bírja.
2009. dec. 6. 22:30
 20/20 anonim válasza:
Volkswagen Caravelle 2.5tdi T4 ,egy 1998-as darabom van,bírja a strapát motor,váltó,legtöbb bajom a szervóval volt plusz lengéscsillapítócsere,meg generátorcsere,Persze szervíz van 10.000km-ként,Most 340.000 km van benne,bontatlan motorral.
2018. márc. 10. 19:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!