Melyek az elnyűhetetlen, széthajthatatlan autók?
Figyelt kérdés
Olyan kocsi, amibe beleülsz, és hajtod........és hajtod.....és hajtod....És nem lesz baja.
Nem kell 50000 km enként cserélni, felújítani, bármit is... (max alap dolgok: olajcsere, ékszíjcsere, gyertyacsere, tehát filléres dolgokat)
Jókat hallottam a japán kocsikról, hogy elnyűhetetlenek...
Engem csak a motor meg a váltó strapabírósága érdekel.
(meg persze valamelyest az is hogy ne rohadjon szét alattam a kaszni)
Régebbi tipusokat írjatok..(tehát nem az izgat hogy a 3 éves swiftedtel még nem volt gond XD)
2009. nov. 29. 10:05
11/20 anonim válasza:
Ilyen meseautó nincsen sajnos. Most komolyan gondolod hogy van olyan hogy nem romlik el semmi soha? Főleg ha nem is vigyázol rá hanem hajtod. Amúgy a legjob szerintem a suzuki. És a leg olcsóbb is. Hallottam olyat aki 400 ezret ment úgy hogy csak az alap dolgokat cserélte. Ráadásul alig eszik öt liter üzemanyagot.
14/20 anonim válasza:
Széthajtani minden autót szét lehet. Csak Te tudhatod, mit értesz a hajtás alatt. Választhatsz olyant, aminek olcsó a javíttatása, de masszív konstrukciók között is keresgélhetsz. Ha ez utóbbi mellett döntesz, a Mercedes-Benz W124-et tudnám ajánlani, nagyon kemény építésüek, motorikusan rettenetes, mit kibírnak. Emellett kényelmes autó, ami hosszú utakon igencsak sokat számít. Azt hiszem, összességében eddig erröl a modellröl hallottam a legtöbb jó véleményt.
15/20 anonim válasza:
Nos, én 3évig hajtottam egy 1997es suzuki swift 1.3gc ferdehátút. nem akarok itt nagyot mondani de az első két évben mivel ilyen fos ügynöki munkám volt 75ezer kilómétert vezettem bele, és soha a büdös életbe nem ment tönkre benn e semmi, de az 50ezer kilóméteres vicced azért szép volt, bármilyen fos autót hajtasz megérdemli a 10ezrenkénti olajcserét. (itt tenném hozzá én 5ezrenént cseréltem,és sportlégszűrő volt benne amit ugyanolyan időközönként tisztítottam. Éljenek a régi karburátoros swiftek mindörökké:D
16/20 anonim válasza:
"Hallottam olyat"
-Én meg azt hallottam hogy Elvis Presley él...:-)
17/20 anonim válasza:
"egy 1997es suzuki swift"
-Ha valóban 97-es volt azon nem sok karburátor lehetett..:-)
19/20 anonim válasza:
ezek az autók olyanok, amikkel foglalkoznak. hogy 1 lada elnyűhetetlen, az baromság. nekem is ladám van és ha olyanja van akkor előjön belőle minden nyűg, de amúgy tényleg masszív :) de sokat kell vele foglalkozni. stiftem nem volt soha, volt e30as 316i-m, az is jól bírta. 300000 km-el vettem és semmi baja nem volt, olajat meg szűrőt kellett benne cserélni 10000enként, mint minden autóban, és ha nem hajtod rommá, akkor nagyon bírja.
20/20 anonim válasza:
Volkswagen Caravelle 2.5tdi T4 ,egy 1998-as darabom van,bírja a strapát motor,váltó,legtöbb bajom a szervóval volt plusz lengéscsillapítócsere,meg generátorcsere,Persze szervíz van 10.000km-ként,Most 340.000 km van benne,bontatlan motorral.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!