Melyek az elnyűhetetlen, széthajthatatlan autók?
Olyan kocsi, amibe beleülsz, és hajtod........és hajtod.....és hajtod....És nem lesz baja.
Nem kell 50000 km enként cserélni, felújítani, bármit is... (max alap dolgok: olajcsere, ékszíjcsere, gyertyacsere, tehát filléres dolgokat)
Jókat hallottam a japán kocsikról, hogy elnyűhetetlenek...
Engem csak a motor meg a váltó strapabírósága érdekel.
(meg persze valamelyest az is hogy ne rohadjon szét alattam a kaszni)
Régebbi tipusokat írjatok..(tehát nem az izgat hogy a 3 éves swiftedtel még nem volt gond XD)
Nézz utána, hogy Afrikában (sivatagban) és pl. Afganisztánban mit használnak, ahol szinte nincs is szervíz és alkatrész is alig.
(Toyota)
Elsősorba városi autóra gondoltam, tehát nem terepjárókra.
régi évjáratok közül max 2000-ig (azokra talán még lenne lóvém)
A kisebb tolyoták is jók? (pl liftback, corolla, starlet)
Minden autónak szüksége van a karbantartásra, odafigyelésre.
Régi autót nem adnák el, ha nem kellene rá pénzt költeni.
Vegyél egy swiftet 300 ért, hajtod és hajtod és hajtod, ha kifekszik leadod bontóba, vagy a méhtelepen, kipótolod és veszel egy másikat 300 ért.
Fillérekért van hozzá minden sz*r.
"Jókat hallottam a japán kocsikról, hogy elnyűhetetlenek.."
-Kérdezz meg e VW Golfost erről..:-)
nekem pont swiftem volt 9 évig, 192 000 km-t vezettem bele, a tankoláson és a 15 000 km-enkénti szervizeken kívül semmi bajom nem volt vele, még balesetet is szenvedtem vele kétszer, az az igazság, hogy összegyűrni se könnyű. négy kerekes meghajtású volt, amikor esett a hó, az emelkedős utcánkból csak én tudtam kimászni, a szomszédaim nem egyszer többszöri nekifutásra.
ha lett volna nektek is swiftetek, nem szidnátok annyira.
Nekünk 6 évig volt swiftünk, nagyon jó autó volt , használtan vettük, soha semmi baj nem volt vele, elfértünk benne, és amikor kellett tudott menni 160-al is. Csak a riasztóval volt gond gyakran, szinte minden tankolásnál eljátszotta, hogy bekapcsolt, és nem bírtuk kikapcsolni.
A swiftet ajánlom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!