Alicell kérdése:
A jogsi után tényleg egy évig csak kísérővel lehet vezetni?
Figyelt kérdés
Vagy bizonyos óraszámot kell levezetni kísérővel?2014. jan. 2. 19:01
2/8 anonim válasza:
Még mindig nem igaz, pedig már legalább öt éve híresztelik a "jól értesült" nagyokosok.
3/8 anonim válasza:
Nem tudom nekem Tibi atya ezt mondta.Márpedig amit ő mond az meg van mondva.
4/8 anonim válasza:
Igen, igaz! Igaz, csak maradjatok már veszteg. Naponta kérdezitek meg, naponta megírtuk, hogy soha nem volt ilyen szabály, jelenleg sincs, nem is tervezik.
A gyakorikérdések nem azt jelenti, hogy gyakran kell ugyanazt kérdezni.
És külföldre is azonnal mehetsz, ha betöltötted a 18-at, s a sajtcetli nem jogosítvány, a a kiadását sem lehet meggyorsítani.
6/8 anonim válasza:
Honnan terjed még mindig ez a hülyeség?
Amint a kezedben van a rózsaszín kis kártya, már vezethetsz.
7/8 anonim válasza:
Viszont az teljesen érthető, ha valamelyik szülőd az ő tulajdonukban álló autóval nem fog teljesen egyedül elengedni kocsikázni a 2 napos jogsiddal - de ezt semmiféle törvény nem teszi kötelezővé, de a szülők nagy része ehhez köti a kocsihasználatot.
8/8 A kérdező kommentje:
Mielőtt ezt megkérdeztem, kerestem, hogy van-e ilyen kérdés, de csak hasonlók voltak, tehát te is talán előbb nézz körül, mielőtt nekem állsz. De amúgy köszi a válaszokat, megkönyebbültem :)
2014. jan. 3. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!