Januártól tényleg lehet B kategóriával 125 cm3 motort vezetni, ha elfogadják a törvényjavaslatot? Vagy ez is újabb parasztvakítás?
na nézzük mit írnak
"Ha a parlament a kezdeményezők szándékának megfelelően módosítja a tör-
vényeket, lehetővé válik, hogy (a személygépkocsikra érvényes) B-kategóriás
jogosítvánnyal már nemcsak 50 köbcentiméter alatti motorokat lehessen ve-
zetni, hanem (kiegészítő oktatás után) akár a 125 köbcentimétereseket is."
ebből kiemelném azt, hogy !!!!!!!!!!" (kiegészítő oktatás után) " !!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ez már megtörtént azért lehet letenni a b125ös jogsit
nem akarlak megsérteni ,de tényleg ilyen nehéz ezt felfogni ? am nem csak az első mondatot kéne elolvasni ha már megtaláltál egy ilyen irományt , hogy júúúj B-vel lehet 125ccm-es motort vezetni
Legalábbis az alap 2+1 órás rutinképzésen. Én két évet motoroztam kismotorral, B jogsival, mikor elmentem idén nyáron a B125-re. Kellett a 4 óra rutin. Egyrészt olyan bonyolult a pálya elsőre, amin végig kell menni, hogy kell egy óra (10-20 kör) mire egyáltalán megtanulod, hogy hol kell kerülni, hol kell indexelni és hol nem...
Gondolom ez is része a vizsgának, aki képtelen megtanulni a kb. 50m hosszú bójás pályán az útvonalat, az kiesik a rostán.
Igen lehet majd. Sőt repülőt, tengeralattjárót, cirkálót, anyahajót, továbbá a Voyager űrszondát, a Halálcsillagot, a "Alumínium" Falcont Csubakkástól... ... is lehet majd.
Ez egy régi kezdeményezés aminek az eredménye a "B125". Azt nem tudom hol olvastad a januári dátumot... szövegértési problémáidra nem tudok sajna gyógyírt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!