3as sorozatos BMW fiataloknak (18-22), afelett 5ös széria?
#29: "Informatika..."
Rokonom informatikus, fejlesztő. Elmondta, hogy 300e és fél millió körül keres havonta nettóban (becsületes egyéni vállalkozó és költségei is vannak). Azt is elmondta, hogy ő még ezzel jól is keres a fejlesztők között, ezt onnan tudja, hogy ismeri a fontosabb embereket és a fontosabb munkahelyeket és tudja, hogy hol mennyit adnak. Az informatikában is inkább a fővállalkozók nyúlják le a sok pénzt, akik dolgoztatnak, de maguk nem dolgoznak, csak szerveznek. Ezt többször is hallottam tőle.
Ha fél milliót is tehet el havonta, még az sem hej de jó kereset ahhoz, hogy pár év alatt legyen házra való és aránylag fiatal német prémiumra, persze csak ha nem akar hitelt felvenni. Másik ismerősöm fogyóeszközökkel kereskedik (utántöltő folyadékok, olajok, stb.), ő már másfél milliót tehet zsebre havonta. Mindegyik állásba hosszú évekbe került, míg tanultak, képezték, majd bedolgozták magukat. Most nem mások zsebébe akarok turkálni, csak mint sokan mások, én is keresem a lehetőségeket. Ja és bocs az OFF-ért.
# 30/31 Szerintem nem irigylésre méltó ha valakinek bmw-je van,mert azt úgy is köcsögnek nézik! :)
Belegondolsz normális ember,normális keresetéből úgy is normális autót vesz,természetesen vannak fanok,vannak öregek,vannak olyanok akik csak az oldtimer hétvégére gurulnak ki vele,de azok vagy súlyosan gazdagok és a gyűjteményük egyik darabja vagy 10-20 évet a garázsban melózott rajta az ember,Én őket sokkal jobban tisztelem mint ezeket az utcai patkányokat akik azt hiszik hogy versenypálya(miközben kanyarban nem merik tolni neki).A bmw-sek nagyja egy senki aki azt gondolja hogy jobb akárkinél is.Itt ezzel van a baj és nem az irigységgel.Tudod beülsz kocsidba,felülsz a motorodra ,úgy is tapasztalod,hogy igen egy részük vette a jogsit vagy valakit leszívott a kocsiért,és ez valakinek az életébe kerülhet mert ezek bénák és azt hiszik hogy versenypályán vannak pedig a tudásuk elég kevés hozzá.
"Szerintem nem irigylésre méltó ha valakinek bmw-je van,mert azt úgy is köcsögnek nézik! :)"
Előző, egészen normálisnak tűnnél és ilyeneket írsz, mint amit idéztem. Ezek után ne csodálkozz, ha téged néznek annak, aminek és lepontoztak (én nem értékeltelek le). Egyszerűen már unalmasak a szövegek, hogy a "Suzuki egy f.s" (nem az), "a BMW köcsög" (nem az).
A BMW-ről annyit kell tudni, hogy majdnem toyotásan megbízható, és már a VW-k kerülnek majdnem annyiba, mint a BMW-k. Ezért a BMW egy teljesen ésszerű választás újként és használtan is. A BMW jelenleg a Toyotával közösen épít autót. A Toyota és a BMW az autóiparban az a két olyan független, egyedülállóan stabil gyártó, amelyek már majdnem 70 éve nem voltak veszteségesek és amelyeket alig ingatott meg a legutóbbi válság.
Én a kérdező helyében inkább a Mustangokat nézegetném, az is elég karizmatikus autó és még jobban kihúzza a gyufát az egyszeri proliknál, és hevesebb tamáskodásra ad okot a prosztó lusta bámészkodó taxisofőrök között, ha elhalad előttük egy.
Előbb az előzőnek címeztem a választ, de igazából az ő előtte író, 32-esnek szólt.
Az előzőnek: Az már nem egy olyan tucat munka, mint az informatikus, el is hiszem, hogy jól fizetik. Nyilván gépészmérnök vagy, egyetemi végzettséggel.
A mustang az tényleg jobb ötlet! :)
Mint írtam nem az autóval van a baj hanem az emberekkel.Ha kimegyek németországba ott minden második embernek bömöse van de ott normálisabban is közlekednek vele valamiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!