3as sorozatos BMW fiataloknak (18-22), afelett 5ös széria?
"mert BMW kell!"
Látjátok, a pénzhez észt nem osztanak...
Szerintem nem egy fazon van! :)
Oh bocs, nem írtam hogy tisztelet a kivételnek ...
Nos nekem a bmw-kel nincsen bajom csak a gazdájukkal.Tudod az a baj hogy általában a kocsi mellé a jogsit is veszik.
Érdekes mód sokszor előtérbe kerül fikázásoknál hogy miért nem működik az irányjelző ezeken a xarokon!Én az úton közlekedek és emellett azokra jobban odafigyelek akik bmw-t vezetnek mert valamiért a driver merev nyaka nem tud elfordulni mikor sávot vált és mindezt irányjelzés nélkül.De rezesovának is milyen kocsival csinált balesetet ,mert lexart mindenkit az utakon mint egykét idióta?Jó oké,nem mindenki az és más márkákból is elég sok a paraszt de a nagyja még is bmw mögött ül és azt hiszi hogy a versenypályán van ,pedig a gyépés csak egyenesben tudja tolni.Haver a versenypályára kell menni emberkedni nem a közútra.
Nem tudom, amúgy mi ebben a nagyon lehetetlen... 19 évesen én is egy 330D-t vettem, jó 1999-est de mégiscsak jól esett, és szerettem is, most is ugyanez a típus van csak 2009-es.
Ahhoz képest, hogy sokan mondták nem kezdőautó meglepően kezes gép, nem mondom hogy padlóig nyomott pedállal nem akarja az ember kezéből kitépni a kormányt, de normálisan vezetve igen kényelmes autó, ráadásul fiatalon is fenntartható ha figyel rá az ember és nem gyilkolja.
Arra meg, hogy fiatalon ül benn az ember: Akik ismertek tudták honnan volt, aki meg idegen azzal nem foglalkoztam.
Szóval szerintem kérdező, ha szeretnéd nyugodtan, nem azzal kell foglalkozni, hogy ki mit gondol, tipikusan az a kategória amúgy, hogy az emberek nagy része irigységből teszi, a másik oldal pedig, hogy ha szülőktől is kapja valaki: Szerintem ha megtehetné, akkor minden szülő szívesen venne kocsit a gyerekének, nem tudom ezen mit kell kiakadni...
Tudod a legtöbb majdnem balesetem autóval és motorral is bmw miatt lett volna,ha direkt nem figyelek oda akkor szevasz.
Jó biztos van aki irigyli,de szerintem őket sem érdekli igazán ,mert itt kiengedi a gőzt és megy tovább dolgozni az ember...Amúgy nem rossz kicsik,de nekem úgy alapvetően eszembe sem juta bmw-t venni.Előbb vennék egy zsigulit ami t nagyon jól megcsinálnék és télen is mernék vele közlekedni! :)
2007 körüli 5-ös BMW az az E60-as széria. Nagyon király autó, szerintem kellően sportos is, azonban az a tuti, ha elmész és kipróbálsz egyet :) Sok sikert és legyen sok örömöd benne!
Mindenkinek aki irigykedik:
Elárulom nektek, hogy a fent említett autót már 3 millió Ft körül meg lehet venni, pláne Németországban (10.000€ kb)
Matekozzunk egy keveset, ha igaz, amit a kérdező állít, akkor évi 1,5M-t tesz félre és 2 év alatt megvan a kocsi ára. Ez azt jelenti, hogy ha otthon lakik és tényleg mindent fillért félre tesz, havi 125.000 nettóból megvan 2 év alatt a kocsi ára, heti 60 óra melóval meg akár még össze is lehet ennyi pénzt szedni.
A fenti példával azt próbálom érzékeltetni, hogy nem kell sokszorosan átlagon felül keresni ahhoz, hogy prémium autója legyen valakinek, csak pl nem kell napi 2-3 doboz cigit elszívni meg hasonló baromságokra elszórni a pénzt.
Persze jó magyar szokás szerint könnyebb fikázni mindenkit, akinek egy picit is jobban megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!