Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 3as sorozatos BMW fiataloknak...

3as sorozatos BMW fiataloknak (18-22), afelett 5ös széria?

Figyelt kérdés
Vagy 19 évesen nem fura egy 2007 körüli 5ös bmw sedan ?
2014. jan. 2. 16:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
90%

Hiába pontozol, ki ne találd már, hogy lehetséges összemelózni...

1. Vagy apuci veszi meg

2. Vagy rokon/ismerős ad/szerez valami brutálisan zsíros melót, olyat, amilyet önerőből a gyerek soha nem szerezne meg (lásd vitézy dávidka, 2010-be végzi el az egyetemet, pár hónapra rá, a bkk vezérigazgatójának nevezik ki, haha, jó vicc...)

3. Örököl

Önerőből, abszolút irreális 19 éves korára, hogy valaki ennyi pénzt össze spóroljon autóra...

2014. jan. 2. 17:04
 12/36 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem mit problémáztok ezen. Dolgozik, tolja a család zsetonnal, egészségére...

Szerintem - ha már ennyire jól megy :P - lőjj egy 3-as Coupet. Az fiatalos.

2014. jan. 2. 17:10
 13/36 anonim ***** válasza:
56%
Akkor uram bocsá én meg jelentem a kérdést, mert marhára provokatív hogy itt próbálsz felvágni.
2014. jan. 2. 17:12
 14/36 A kérdező kommentje:
felvágni egy kérdéssel, lol.
2014. jan. 2. 17:21
 15/36 anonim ***** válasza:
szerintem manapság túlságosan felvágni velük nem lehet, 1 órát álltam kint az utcán (beszélgettem) közben néztem milyen autók jönnek. legalább 30 bmw-t láttunk (mellette közel ennyi audi illetve merci), többsége alig 1-2 éves... én azt mondom azt vedd amelyik jobban tetszik neked :D
2014. jan. 2. 17:55
 16/36 anonim ***** válasza:

Elég gáz hogy egykét választ provokatívnak tartasz :)

Úgy látszik hogy magadra vetted ,na ez az igazi gáz! :) :) :)

2014. jan. 2. 18:13
 17/36 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs se korhoz, se foglalkozáshoz kötve, hogy melyik autóméret kategória melyik generációhoz illik (az autógyártók nagyjából belövik,kik veszik majd az autóikat, de ez náluk az újkori vásárlókra vonatkozik).

Inkább a 7-est mondanám üzletemberesnek, az 5-ös inkább családi, a 3-ast tarthatnánk fiatalosabbnak, de gyakran látom a volán mögött az idősebb korosztályt, de van néhány vállalkozó ismerősömnek is ilyenje. Azt vedd, amelyik tetszik.

Ha érdekel, hogy mi lesz a többi ember reakciója:

Nem a válaszolókat akarom védeni, de nagyjából tükrözik azt, hogy nagyjából hogy reagálnak majd az emberek. Engem is zavar, hogy az emberek folyton a másikkal foglalkoznak. A másik kinézetével, azzal, hogy mivel jár, hol lakik, kije, mije van, stb. Magukba kéne nézni (és tükörbe, az abból visszabámuló majomra). Az emberek többsége már csak ilyen prosztó, figyel és kritizál. Ezzel nem a válaszolókat akarom megsérteni, csak ha már szóba jött, valóban elég ritka, hogy valakinek ilyen fiatalon lehetősége legyen a többségénél fiatalabb, jobb autót venni (ezt arra hivatkozva írom, hogy 12 év a magyar autók átlagkora). Nekem csak az furcsa, hogy ha valakinek van fiatalon néhány milliója, akkor a többség rohan valamilyen fiatalos, erősebb autót venni, és nem lakásra spórol. Tudom, lakás ennyiből nem jön ki, de a kezdőrészlet igen, vagy lehet még hozzá gyűjteni. Ezt nem azért írtam le, hogy beleokoskodjak, beleszóljak, csak én idősebben már másképp látom a dolgokat, mert én is vettem ezt+azt annak idején és az akkor félretett pénz most jól jönne. Igazad van, ha azt mondod, hogy ez a generáció már mobilisabb, mint a régiek, nekik már nem fontos, hogy saját lakásuk, házuk legyen, gondolnak egyet és már kint dolgoznak külföldön. De előbb-utóbb majd mindenki le akar majd telepedni, már ha ezt meg tudja tenni. Szóval azt csinálsz, amit akarsz és ne foglalkozz azzal, ki mit gondol.

2014. jan. 2. 18:42
 18/36 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként miért pont BMW és miért pont német.Miért akar minden 18-20 éves gyerek BMW!

Rengeteg szép autó van még a BMW kívűl.

Pl

Ford Mondeo

Mazda6

Honda Accord

Opel Insignia

És ezekből 5-6 milláért nem 6-7 évest kapnál mint egy BMW-ből hanem 2-3 éveseket!

2014. jan. 2. 18:55
 19/36 anonim ***** válasza:

Először is senkinek semmi köze ezen az oldalon, hogy honnan van a pénze és hogy mire kell neki ilyen autó.

Csupán azt kérdezte, hogy 3-mas, vagy 5-ös.

Szerintem az 5-ös is egész fiatalos, nem leszel benne fura.

2014. jan. 2. 19:08
 20/36 A kérdező kommentje:
mert BMW kell!
2014. jan. 2. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!