Ezt hogy csinálták ezen a Suzuki Swift Sedan-on? (kép lent)
Erről lenne szó: [link]
A két lámpa közötti műanyag részt (ami ilyen "állámpa", vagy minek nevezzem) hogy csinálták meg ilyenre? Simán lefényeztették, vagy esetleg lehet kapni direkt ilyet valahol?
Nagyon jól néz ki szerintem így, sokkal jobb, mint az eredeti.
Lefestették a lökhárító közepét, hogy úgy tünjön, mint egy diffúzor:
Mondjuk elismerem, az tényleg cinkes egy részlet rajta.
Találtam pár hasonló átalakításról képet a neten (mondjuk az első sima lefalazás szerintem):
Az utolsó kettőn úgy van megoldva, hogy még a ködlámpa is megmarad. Nem tudom, miért, de nekem jobban tetszik, mint a gyári, telelámpás "segg". :)
Szerintem egyáltalán nem néz ki hülyén a gyári... Nem a világ legszebb autója, de attól, hogy Suzuki, még semmivel sem rondább mint a korabeli kisautók. Miért van ennyi embernek Suzukifóbiája? Vagy ez már elmebetegség? Esetleg eddig terjed a magyar mentalitás?
Szánalmas egy ország ez.
Az agyontuningolt Swift-ek nekem se tetszenek, valahogy nem illik össze az optikai tuning a kocsival.
Igazából csak találtam neten egy ilyen képet, és szerintem így szebb, mint az alap hátsó. Nem is értem, miért nem így csinálták gyárilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!