Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt hogy csinálták ezen a...

Ezt hogy csinálták ezen a Suzuki Swift Sedan-on? (kép lent)

Figyelt kérdés

Erről lenne szó: [link]

A két lámpa közötti műanyag részt (ami ilyen "állámpa", vagy minek nevezzem) hogy csinálták meg ilyenre? Simán lefényeztették, vagy esetleg lehet kapni direkt ilyet valahol?

Nagyon jól néz ki szerintem így, sokkal jobb, mint az eredeti.

2014. jan. 2. 15:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Lefestették a lökhárító közepét, hogy úgy tünjön, mint egy diffúzor:

[link]

2014. jan. 3. 15:04
 12/18 A kérdező kommentje:

Mondjuk elismerem, az tényleg cinkes egy részlet rajta.

Találtam pár hasonló átalakításról képet a neten (mondjuk az első sima lefalazás szerintem):

[link]

[link]

[link]

Az utolsó kettőn úgy van megoldva, hogy még a ködlámpa is megmarad. Nem tudom, miért, de nekem jobban tetszik, mint a gyári, telelámpás "segg". :)

2014. jan. 3. 19:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de szerintem a Swift még gyáriban is hülyén néz ki, nemhogy így lefalazva, meg minden anyámkínja.
2014. jan. 3. 19:59
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem néz ki hülyén a gyári... Nem a világ legszebb autója, de attól, hogy Suzuki, még semmivel sem rondább mint a korabeli kisautók. Miért van ennyi embernek Suzukifóbiája? Vagy ez már elmebetegség? Esetleg eddig terjed a magyar mentalitás?

Szánalmas egy ország ez.

2014. jan. 3. 23:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem nincs Suzukifóbiám, mert ha gyári akkor semmi bajom nincs, vele. Igazából nekem csak a tuningolt változatai nem tetszenek, de ettől még nem nézem le az autót, csak nekem a kinézete nem tetszik, azon kívül nincsen vele semmi bajom, hiszen anyámnak is van egy Ignise, ami megvan 4 éve és csak egy hátsó rugót kellet cserélni, ami eltört, azon kívül semmit. Szóval röviden, nekem csak a kinézete nem tetszik.
2014. jan. 4. 08:32
 16/18 A kérdező kommentje:

Az agyontuningolt Swift-ek nekem se tetszenek, valahogy nem illik össze az optikai tuning a kocsival.

Igazából csak találtam neten egy ilyen képet, és szerintem így szebb, mint az alap hátsó. Nem is értem, miért nem így csinálták gyárilag.

2014. jan. 4. 11:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert így olyan befejezetlen. Ami nem baj, még egy kevés módosítással szebbé lehetne tenni. De akkor már nem lett volna ennyire olcsó. Meg nem sportautót akartak Suzukiék csinálni anno. Ez gyárilag úgy jó, ahogy van.
2014. jan. 4. 15:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a gyári teli lámpával sokkal szebb. Olyan igazi 90-es évek japán autója. Olyan mint ha a zöld kvarcórát akarnád lefalazni. :O
2014. jan. 4. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!