Orvosi alkalmaságin látás teszten csalhatok hogy megtanulom a számokat?
Figyelt kérdés
Jogosítványt szeretnék és ehez elkel mennem a házi orvoshoz hogy adjon igazolást de gondolom van látás teszt is és én bevallom nem nagyon látok távolra na jó azért nem vagyok vak de a lényeg minden rendelőben és a látás teszteken amikor olvasni kell a számokat úgyan az a tábla van amelyiken a legnagyobb szám a 42 a legkisebb pedig 73 mert akkor az utolsó 4 számot amik már kicsik az összes oszlopban megtanulnám és elmondanám mintha látnám közben csak kivülről tudom.vagy a táblákon a számok különböznek?amúgy tervezem hogy csinálok szemüveget csak sporólnom kell rá is és mindenkit megnyugtatok nem jelentek veszélyt a többiekre mert csak a távoli betüket számokat nem látom.2013. dec. 31. 08:03
11/15 anonim válasza:
Faluba kell menni akkor orvosi alkalmasságira ,ott nem lesz egyhamar monitor :D
12/15 anonim válasza:
AHogy az országot ismerem, még ha lenne is monitor, az orvos látása is könnyen elromlik egy "Deák-igazolványtól"
13/15 A kérdező kommentje:
Elég lesz oda egy kossuth igazolvány is :-)attól is megvakul.
2013. dec. 31. 15:43
14/15 anonim válasza:
Amire te gondolsz, a Szévhenyi, Kossuth legutóbb a régi piros papírszázason volt. Tudod, amikor még egy Petőfiért fél liter benzint adtak...
15/15 anonim válasza:
Aztán ha elcsapod a gyerekemet, én meg kitekerem a nyakadat, gondolom még ti lesztek felháborodva... Az én szemeim csak mínusz negyedes és mínusz felesek, mégis baromira zavaró ha mondjuk utazunk és a táblákat kell nézni. Azért kezdtem el hordani, mert az erőlködésbe sokszor a fejem fájdult bele, most viszont tényleg rosszabbul látok szemüveg nélkül, már megszoktam. Inkább ez, mint egyszer balesetet okozni, akár csak mert hunyorogtál épp egyet. Előtte mindenki nagyon okos, aztán egyszer kell a bajnak megtörténnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!