Miért szólja le mindenki a Suzukit?
Nekünk Sx4 van és megvagyunk vele elégedve.
Hallottam már olyat, hogy a sikertelenek autòja, négykerekû koporsó és ehhez hasonlòk. Apukám már több mint 17 éve vezet balesetmentesen. Ez már kb. a 10. kocsija, bár Suzukiból csak a 3.
Sokan azt mondják, hogy a Suzisokkal van a legtöbb baj az utakon, mert vagy totyorognak vagy száguldoznak. De ez nem a kocsi hibája, hanem a sofõr irányìtása. A másik az ára. Oké, nem a legdrágább autó, de 5 millát kipengetni kp-ban nem mindenkinek megy. Ezzel nem akarok megbántani senkit! Példa rá: apa vezetõ pozíciót tölt be a munkahelyén és az egyik elõadásra a saját kocsinkkal ment. Megkérdezte egy másik ember, hogy csak ilyen kocsira futja a cégnek? Apám köpni-nyelni nem tudott, csak annyit mondott, hogy ez az övé. Szerintem manapság már az is "luxusnak" számìt, ha valakinek van kocsija...
Másrészrõl a fenttartása sem olcsó mulatság. Ha jól tudom a miénknek kb. 7 liter a fogyasztása km-enként. A benzin sem a csapbòl folyik.
A négykerekű koporsóról meg csak az a véleményem, hogy tudni kell vezetni. Tudom, nem csak egy ember van az úton, de oda lehet figyelni! Sok a szabálytalan vezető, de pont ezért kellene még több odafigyelő autósnak lenni.
A Suzuki motorja pedig kinyirhatatlan! Nagyon sokat kibír. Ez nem sok kocsiról mondható el...
Tudom, hogy a karosszéria nem a legelősebb, de nem ütközni gyártották.
Nagyon sokan az autó alapján ítélnek meg másokat. Egyik ismerősöm Ferrarit vett magának, és persze hajtotta is ezerrel. Tönkre is ment egy éven belül.
Minden kocsival tudni kell bánni!
Bocsi, hogy hosszúra sikerűlt :)
Kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is!
A mondandómmal pedig nem szerettem volna megbántani senkit, és nem állítom, hogy más autó nem lenne jó!
15/L
Igen, bocsi a 100 km lemaradt :D
Valóban sokaknak van ilyen autója, de szerintem az is azt bizonyítja, hogy jó kis kocsi ez.
Ha tényleg olyan nagyon rossz lenne, nem vennék ennyien :)
A sok totyorgásról, száguldozásról pedig nem a szegeny kocsi tehet, hanem a sofőr :)
Na igen de én 17 évesen dinamikusabban vezetek mint ők.
Nem nem miattam fog meghalni egy család mert azért vigyázok.
Te megveszel valamit azért mert olcsó?
Sok dolognál lehet így van, de egy autónál ne ez legyen már a legfőbb szempont!
Akkor mi?
Egy átlag Magyar polgár aki tisztességesen keresi a havi 150ezer forintot és fizeti a hitelét annak majd nem az olcsóság lesz a fő szempont ugye?
Na ezért van annyi ócska autó az utakon.
Ott van pl. Bécs szinte csak BMW,VW,Audi van a városban.
De! Manapság mindenhol spórolni kell, mert ilyen ez az ország!
A kocsinál viszont ne az olcsóság legyen a legfőbb szempont. Igen, az is fontos, de figyelembe kell venni az esztétikát, biztonságot, fogyasztást, minőséget, hol szeretnéd használni és a külsőt.
Lehet olcsó egy kocsi, ha úgy szar ahogy van...
Ennek az autónak legalább van egy jó motorja, jó "megjelenésű", bírja a strapát. Családnak és egyetlen személynek is tökéletesen megfelel.
Jah, sajnos(vagy szerencsére) elég hamar kiismertem őket, amikor elkerültem a gimibe. Sőt nem is a suli, a kolesz...
A legelszomorítóbb az, hogy csak a "hírnévért" csinálják.
De ez a 'vér' ottvan néhány idősebb emberben is, mert ugye ők a tapasztaltabbak és neki ezért sokmindent szabad. Tisztelet a kivételnek!!
Én 17 éves vagyok volt egy swiftünk az újabb fajta.
Egyszer oldalbakaptak és inkább eladtuk törötten mert nem èrte volna meg megcsináltatni. A másik kocsinak semmi baja nem lett szinte mondjuk nem is volt nagy ütközés.
Azóta egy g astrát hajtok és nem félek végre vezetés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!