Mér van az hogy mindenki szidja a suzukit mint autó h milyen szar? Mikor neki még autója sincs de amikor arról van szó hogy el kéne vidd akkor meg milyen jó.
Mert sok a gyökér... Nekem Swift Sedanom van és nagyon szeretem. A motor elnyűhetetlen a kaszniról meg annyit, hogy felborultam és beleestem egy árokba. Néhány horpadás lett csak a vége. A fogyasztása kitűnő 5,1-5,6 l/100
Aki beszól, azt ne vidd el. Gyalogoljon, ha neki az jobb.
Nekünk eddig a "régi" Swift óta már a családban szinte csak suzukik voltak.
Nincs azokkal baj, csak hát se nem túl szépek, se nem túl erősek, de kb bármit kibírnak.
(Nagyszüleinek a mai napig is egy, már több mint 15 éves van és SEMMI baja nincs és még nem is volt soha.)
Neked a kérdés kiírása előtt nem ajánlotta fel a korábbi "miért szidja mindenki a suzukit?" és "ki képes suzukit venni vagy csak beleülni?" kérdések tömkelegét véletlenül?
Sokszor volt ez téma, a vége mindig ugyanaz: a régi Swift arra oké, hogy olcsón és megbízhatóan elvigyen A-ból B-be, ha cserébe elviseled hogy nem túl erős, sem a karosszéria, sem a motor. És ennyi, mást nem nagyon lehet beszélni erről - hogy az ismerősöd miért viselkedik így, az meg másik kategória. :)
Ismerek olyan embert akinek a gyengélye a suzuki!Szerintem ő meg a fogyasztása miatt és az olcsósága miatt utálhatja.A sok gyökair,meg állandóan a problémáit szajkozza hogy sza r a kaszni,meg hogy nem megy.Nos aki suzukit vesz az nem azért veszi hogy versenyezzen meg hogy kamionnal szembe ütközzön azért mert 250-nél benéz egy sávot....
A családban több suzuki is akad.A régi gls-nél tényleg gáz a kaszni de ezen kívül semmi kivetnivaló nincs az autóban,mert kényelmes,jobbb a kezelhetősége,keveset fogyaszt,és nem kell őket állandóan szervízelni mert mondjuk szétesik valami a blokkban.
És még valami:A suzukiban működik az irányjelző!!!! :)
Akinek nincs az irigységből (bár csak fenn tudnának egy autót tartani, ne kellene busszal járniuk ők így gondolkodnak)
Akinek telik jobbra az meg lenézi, hogy milyen szar autó
Tény nem erős, nem gyors, nem nagy viszont keveset fogyaszt és megbízhatóan elvisz A-ból B-be.
Írjátok többen hogy nem megy, meg gyenge. Ja az ezres talán. De baszus ez japán autó a szíve mélyén, ezt forgatni kell. Az 1.3 8v 6000 fordulaton adja le a maximális teljesítményét, 6500-nál meg már jön a tiltás. Ez a titka, nem úgy kell vezetni mint egy dízelt, vagy mint egy 2000 köbcentis nyomatékos benzinest. Ezt forgatni kell.
Amúgy a lemezek tényleg vékonyak, de nem az fogja fel az ütközés erejét, hanem a karosszéria. A 80-as évek végi kisautókkal összehasonlítva egyáltalán nem rossz a töréstesztje, az hogy még 2002-ben is gyártották, az már más kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!