Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg sokba kerül fenntartan...

Tényleg sokba kerül fenntartani egy sportautót?

Figyelt kérdés

Mindenki próbál lebeszélni róla, hogy megvegyek egy 12 éves olasz sportkocsit. A hitel nagyon kedvezményes lenne rá, 40-50ezer Ft/hó. A keresetem 120-130ezer/hó.

A kocsi kb 12 liter eszik. Mindenki azt mondja, nem megvenni, hanem fenntartani lesz majd nehéz. Igaz ez?

2009. nov. 26. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy sportkocsihoz minden alkatrész drága, mivel feltételezi, hogy a gazdájának van pénze, de majd rájössz, hogy mivan, én nem másra hallgatnék, ha kell valami megveszem, aztán max megszop*om. Benzin sok lesz azt most mondom, többet is felzabálnak ám.
2009. nov. 26. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ennyi a keresetem, de nemhogy sportkocsira nem futná belőle, de 50 ezer hitelre sem. Valamiből élni is kell.
2009. nov. 26. 15:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Biztosítás,súlyadó,zk,kötelező szervizek,fogyi...számolgass+egy 12 éves istentudja mennyi km-ert futott olasz gép.. :-((( Okosan tanácsolják ne ugorj

bele egy pénztemetőbe..

2009. nov. 26. 16:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha beleszerettél az autóba, úgysem tud senki lebeszélni róla, tapasztalatból mondom. Én egy amerikaival voltam így.
2009. nov. 26. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem 10 éve a subaru az álmom. Eléggé jól is keresek de egyszerűen nem merek bevállalni egy imprezát. Pedig minek gürizik az ember,ha nem vállthatja valóra az álmát. Csak tudod lehet érdemesebb valami nagyobb dieselest venni. 1.7TD es opel corsa. Igaz nem sportkocsi de azért lehet neki veretni és mégis marad pénzed 1 mozira vagy egy farmerra.Ennél az összegnél vagy tankolsz v élsz:)
2009. nov. 26. 22:15
 6/10 anonim ***** válasza:

és hány évre vennéd fel a hitelt? 8ra?

120 ezer forinttal te ne akarj még AUTÓT se. (kb 30 ezer forintos törlesztőrészletet megengedhetsz magadnak)

Olasz sportkocsit meg pláne nem.

Alfa mániás vagyok, a futóművel, és a motorvezérléssel rendszerint gondok szoktak lenni. az elektronika az hab a tortára mert az inas feladat) egyik sem két fillér.

A kocsit tankolnod kell, gumikat kell rá venned, az alkatrészeket cserélni. és egy futóműfeújítás elvinné az egész havi keresetedet (és akkor még a munkadíjba jófejek voltak)

ESZEDBE SE JUSSON BELEVÁGNI! (majd ha 200at kézhez kapsz kézhez akkor elgondolkozhatsz rajta)

2009. nov. 26. 23:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Régi olasz sportkocsi lehet egy Maserati Quattroporte is. Nem kell egyből csilli-villi Ferrarikra gondolni. Szerintem. De légyszi írd már meg, hogy miről lenne szó. Mégis könyebb lenne válaszolni rá.
2009. nov. 27. 00:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Fiat Coupé 20 V turbo 220le
2009. nov. 27. 10:02
 9/10 anonim ***** válasza:
én egy 1980-as "oldtimer" Fiat X1/9-cel járok. Aki nem ismerné az nézze meg a google-ba, nagyon jó autó!
2010. jan. 1. 12:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Én Porsche 911-ből ültem át egy Boxsterbe. A Boxsterhez olcsóbb vmivel az alkatrész és jóval kevesebbet fogyaszt. A 911-es egy régi léghűtéses volt, azt nagyon sokba került fenntartani. A mostani nem vészes.
2010. aug. 13. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!