Hallod, inkább ülj vissza egy nyelvtanórára, hidd el kifizetődő :)
Egy 15 éves BMW-t venni, több mint merészség. Főleg 500-ért :)
Inkább nézz szét a piacon (hasznaltauto.hu), 70000 hirdetés van fenn. Biztos találsz jobb kocsit is ennyi pénzért.
De ha mindenképp a BMW-hez ragaszkodsz, akkor csak ilyet vegyél: [link]
2013. dec. 19. 19:58
12/17 anonim válasza:
Láttad az előző kérdésednél a BMW E46 320i-s válaszomat?
Na, hogyha egy olyat összehozol akkor megtapsollak, addig csak a vagánykodó szarrágó vagy. Aki nem ért a kocsikhoz és nem veszi észre, hogy amit néz az vagy s.zar, vagy roncs.
2013. dec. 19. 20:09
13/17 anonim válasza:
Sokáig én sem értettem a BMW mániát, aztán megismerkedtem egy egyeddel, akinek volt. Lelakott bőrök, mindenütt szemét, az elektromos extrák fele sem működött, szóval egy gusztustalan szemét volt, és mégis bármelyik kis ribit fel tudta vele szedni a Zöld Pardonban, akik az én velorexembe semmi kincsért sem ültek volna bele, még csak brahiból, kipróbálni sem.
2013. dec. 19. 20:33
14/17 anonim válasza:
"Jó lenne egy 15 éves BMW-t már venni,hogy így már legyen."
Ez micsoda bölcs mondat! :D Konzumidiotizmusból 5-öst remélem megadta a tanár a zárthelyin.
2013. dec. 20. 22:57
15/17 anonim válasza:
Kezdő autónak nem vennék BMW-t.Vegyél egy viszonylag szép állapotú zsigulit 4 jó téligumival,azzal legalább megtanulsz hóban autózni.Később más autónál ha jössz mögöttem nem fosok hogy telibe tárazol.Se opelt se franciát nem ajánlok.Ha teheted vegyél valami toyotát,drágább kategória viszont minőségben verhetetlen.350 000futott Avensis és gyári féktárcsa meg még gyári gömbfejek....ja és még kompresszió is akad benne..
2013. dec. 21. 13:17
16/17 anonim válasza:
Vicces, hogy senki nem veszi észre, hogy a kérdező csak paródiának szánta a kérdést. Azaz (gy.k.) nem komoly a kérdés, csak szórakozik. Ez a parodizálás ellenben már nem vicces, inkább ostoba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!