Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vegyek-e benzines autót...

Vegyek-e benzines autót amiben van 200. 000 km, vagy csak dieselt vegyek ilyen kilométerszámmal?

Figyelt kérdés
Autót szeretnék vásárolni, 4-es Golfot, mivel ez nekem nagyon tetszik. Mivel ezek az autók legalább 12-15 év körüli évjáratúak ezért ugye a kilométerszám is minimum 180 ezer vagy a fölött mozog. Hozzáértők segítségét kérném abban, hogy érdemes-e ilyen sok kilométeres benzines autót venni, vagy ebből már csak a diesel a megbízható? Azt hallottam, hogy ezeknek az autoknak a diesel motorját kb 300 ezer km-re tervezték, de a benzines bőven ez alatt van. Segítséget és tanácsot szeretnék kérni. Mi a véleményetek? 20F
2013. nov. 1. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem km állás szerint veszünk használt autót, hanem állapot szerint. Na jó, persze 500 ezer km-el már nem kéne, de 180 ezer km még nem vészes egy sima benzinmotor esetén. Ha rendeltetésszerűen használták, ezek simán elmennek 4-500 ezernél is többet, nem kell ezen izgulni.
2013. nov. 1. 16:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor mire figyeljek? tényleg nem vagyok hozzáértő csak a számokat látom meg a képeket.. :)
2013. nov. 1. 16:46
 3/3 anonim ***** válasza:

inkább vigyél el valakit aki ért hozzá vagy mond meg annak aki az autót árulja ,hogy vigyétek el egy átvizsgálásra szervizbe amit természetesen te fizetsz mer inkább bukj most 5-10E ft ot mint az autó vétele után az egész autó árát, mert vétel után megy a bontóba

km-t meg ne nézd mert azt lehet tekergetni össze-vissza ahova csak te szeretnéd

am ha rövidtávokat mész vegyél benzinest ha hosszú utakra kell akkor diesel

2013. nov. 1. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!