Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Jó lenne egy 15 éves BMW-t már venni,hogy így már legyen.

Miket ajánlatok? Én szeméj szerint egy olyan 500 ezer KP-körül nézegetem, de nem találtam fogra valót.

Miket ajánlotok?

18/F

2013. dec. 19. 18:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Miért akar mindenki BMW-t, ha nincs rá pénze? 18 évesen örülj, hogy van lehetőséged saját kocsit venni. Nem mindegy, hogy milyen típus van alattad?
2013. dec. 19. 18:51
 2/17 anonim ***** válasza:

Azért kell a régi BMW mert menő.Még ha rohad,füstöl,zörög,nem megy akkor is elmondhatja hogy neki BMW-je van.

Ja és nem vagyok csóró, de nem BMW-m van hanem g opc astrám.

Na ezt fenn tudom tartani, és mindig a legminőségibb alkatrészeket kapja.

2013. dec. 19. 18:59
 3/17 anonim ***** válasza:
El vagy tévedve, kérdező. Pont, hogy neked NEM telik rá. ;)
2013. dec. 19. 19:04
 4/17 anonim ***** válasza:

500 ezerért tudod mit kapsz? Egy roncsot. De nem baj, legalább majd örül az eladó, hogy végre szabadul tőle.

15 éves autót vásárolni... főleg sportosat (amit minden egyes korábbi tulaja széthajtott) igazán bölcs, átgondolt döntés.

Vegyél egy Ladát vagy Suzukit, azokból kapsz jót is ennyiért.

2013. dec. 19. 19:06
 5/17 anonim ***** válasza:
Azért a kommented erős volt. Amúgy nem egy nagy pénz az a fél milla, "neked tellik rá".. Vegyél egy Opel Astra-t, szaré'-hugyé' van hozzá alkatrész, fenntartani is egyszerű, olcsó. Fél milláért, pedig már kapsz szépet, ha kifogod. Esetleg Ford Sierra, nekjem nagy szerelmem ez az autó, volt is 2. Könnyű fenntartani, egyszerű mint a faék, ha normális állapotban van, nem hagy ott. Fél milláért pedig nagyon jó állapotút találsz. Vagy a régi Mondeo, az se rossz.
2013. dec. 19. 19:08
 6/17 anonim ***** válasza:
62%
OPC G Astra miért ciki? Nemhogy elszégyelli magát a BMW mellette, az legalább nem rohad.
2013. dec. 19. 19:08
 7/17 anonim ***** válasza:

Ember, fél millióból hol veszel te BMW-t?! Kapsz valami széthajtott 320-ast, aminek az órája már lassan mínuszban mutat a 886 visszapörgetéstől, és 3 másik roncsból lett összerakva! Pirosnál valószínűleg a kavicsokat fogod számolni az úton, mert alja nem sok lesz. Aztán majd anyázol, ha felfedezitek a 48. házibarkács megoldást, meg hogy az autó fele az egy másik autó fele volt valamikor.

Én csak jót akarok neked, de látom hajthatatlan vagy.

2013. dec. 19. 19:18
 8/17 anonim ***** válasza:

Fordítva van ba_szod: Okos enged, szamár szenved.

A gyerekeim nem mernek kiszállni egy opc g astrából?

Hát nemtudom 23 évesen nem akarok gyereket.

Meg nem hiszem hogy egy rohadó,füstölő BMW-ből akarnának kiszállni.

Na de persze irigykedem hogy nekem nem telik egy ilyen fasza bmw-re na.

2013. dec. 19. 19:21
 9/17 anonim ***** válasza:
Amúgy most mit idegeskedik mindenki?:D Annyira látszik hogy kamu a kérdés:D Mostanában a BMW-s kérdések után kedvet kaptak a trollok.Nem kell az ilyet komolyan venni.Amúgy kérdező:Én a helyedben ennyiből Bugatti Veyron-t vennék.Ahhoz van alkatrész is(még a Tescoban is láttam-Tesco színes automata váltó valami 560Ft volt)szal 500-ból én mindenképp ilyet vennék.;)
2013. dec. 19. 19:26
 10/17 anonim ***** válasza:
Irigy? A te összeghatárodnak a a 32x-ese volt az autóm, amikor kigördült a gyárból. Igaz hogy az első tulaj pengetett érte annyit, de én se sokkal kevesebbért vettem meg tőle annak idején, szinte gyári állapotban. Bár neked kár magyarázni, én boldog vagyok a kis Volvommal. 7 éves S80, de oda-vissza veri a kis bömösöd.
2013. dec. 19. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!