Szabad egy helyben tekerni a kormányt vagy nem?
Figyelt kérdés
Mert elvileg azt mondják nem. De mi van ha mondjuk Pesten akarok beállni kis helyre, ahol előttem 30 centi meg utánam is 30. Ha nem tekerem álló helyzetben nem lehet beállni. Gyakran előfordul.
Most akkor mi az igazság?
2013. dec. 16. 13:46
1/3 Zeu válasza:
Ha muszáj, én szoktam tekerni, annak nem látom értelmét hogy picit mozog az autó és közben forgassam, pedig nekem is úgy tanították az oktatók, meg apám is.
2/3 anonim válasza:
nem a legjobb a kormányszerkezetnek és a guminak, de kibírják. (a magyar utak több kárt tesznek, mintha órákon át egy helyben tekergetnéd)
3/3 dirtboy válasza:
tekerheted ha csak úgy tudsz be állni vagy ki állni annyi hogy a gumi jobban kopik ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!