Kb 6 óránál hosszú úton bal kézzel. Így a könyököm az ajtó könyöktartóján pihen, a másik kezem meg a váltó melletti könyöklőn.
2013. okt. 26. 14:52
2/9 anonim válasza:
1-es vagyok
Bocsi nem 6 óránál hanem 7-8 óra körül.
2013. okt. 26. 14:53
3/9 anonim válasza:
Városban meg autópályán legtöbbször alul szoktam fogni 7-8 óránál, másik kezemmel pedig könyökölök a könyöklőn. Ha fáradvan vezetek, akkor alul pont középen fogom két kézzel.
De igazából attól függ hol vezetek. Városon kívüli főúton azért egyes szakaszokon, amit veszélyesnek tartok, vagy épp megítélek, meg előzésnél 10-11 óránál meg 4-5 óra körül szoktam, hogyha van valami, akkor eltudjam rántani. Más részen ugyanúgy mint városban.
2013. okt. 26. 15:01
4/9 anonim válasza:
Leginkább ballal, 9 óránál.
2013. okt. 26. 15:02
5/9 anonim válasza:
Én is ballal szoktam olyan 7-8 óra körül.
2013. okt. 26. 15:28
6/9 anonim válasza:
Ballal 9-12 óra között, ekkor a jobb pihen a kéziféken, váltón.
Jobbal 6 óránál, ekkor a bal pihen az ajtónál.
Ha 10 óra 10 percnél fogom, akkor meg a kocsi nem pihen, olyankor dolgozik a turbó, hallom a lefújószelep hangját, a gumi nyikorgását.
De úgy általánosságban 80%-ban egy kézzel fogom a kormányt.
2013. okt. 26. 15:30
7/9 anonim válasza:
Városban bal kéz 9 óránál, a jobb kéz a váltón. Városon kívül bal kéz 9 óránál, jobb kéz 5 óránál, közben támasztom a lábamon. Nyáron pedig bal kéz kilógatva az ablakon, jobb kéz 12 óránál.
2013. okt. 26. 16:15
8/9 anonim válasza:
Mindig váltogatom. Az üléspozíciómat is. Hol előre dőlök,akkor két kézzel a kormány teteje. (Hosszabb utakon) Van hogy 10 óra 10 perc. Van hogy a kormány közepe két kézzel. (Vagyis a belső burkolat a légzsáknál) Van hogy alul két kézzel,vagy egy kézzel. Van hogy csak a bal kézzel 9 óránál. Mivel kisteherautót vezetek,az üléspozícióm más mint a személyautónál,nem annyira kényelmes,ezért váltogatom a "helyzetemet". A váltón nem pihentetem a kezem egyáltalán. Ja,és van amikor a kormány tekerőgombot markolászom csak. :)
2013. okt. 26. 16:34
9/9 anonim válasza:
Általában csak bal kézzel 6-12 óráig tetszőlegesen, szerpentinen ill. 200 felett 2 kézzel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!