Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Árt az egy kocsinak ha sokat...

Árt az egy kocsinak ha sokat áll egy helyben?

Figyelt kérdés
Havonta általában 5-6 napot van egymás után használva utána kb. 3 hétig egy helyben áll.
2013. okt. 30. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:
A 3 hét az miért sok? :)
2013. okt. 30. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
3 hét nem árt neki. hónapok már igen.
2013. okt. 30. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem. A gumik miatt azért esetleg érdemes lenne legalább hetente odébb vinni hogy ne ugyanott legyenek terhelve. S persze ha ennyire keveset mész vele akkor figyelj oda hogy vannak karbantartások amik időhöz vagy kilométerhez vannak kötve!
2013. okt. 30. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem árt, csak időnként jó egy picit hosszabb távot menni vele, mert állítólag a rugók, meg ilyen külső alkatrészek penészedni kezdenek, a páratartalom miatt!
2013. okt. 30. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 27 éves autóm, minimálisan rohadt, sokat van használva, viszont a bontókban álló ugyanilyenek már porrá vannak rohadva...

3 hét nem tudom befolyásol-e valamit, ezt csak érdekességképpen írtam, mert megfigyeltem.

2013. okt. 31. 07:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket. Amugy japán kocsi, nem tudom hogy sok.e a három hét azért voltam kíváncsi hozzáértők válaszaira.

A másik dolog, mennyire lehet hasznos így télre a teljes kocsira ponyva?

2013. okt. 31. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!