Traffipax elleni védelem, létezik, hatásos?
Pont ma kaptunk egy 20 ezres csekket gyorshajtásért, pedig a férjem tényleg odafigyel, de becsúszott....
Jött emailben egy ajánlat egy kütyüről, ami 30 helyett 15 ezerért rendelhető,és jelzi a trafit...Megéri megvenni, vagy átverés?
20-as csekket csak helyszínen adnak, a közigbírság 30-ról indul. Ha van blokkolód akkor helyszínen ugyanúgy kivesznek és a magyarázkodás ott már nem 20 000-ről fog indulni.
A legjobb tényleg az amikor az ember betartja az előírt határokat. Ha kicsit többet szeretne, akkor még mindig ott a szabálysértési határ, ami 100-ig +15km/h. Ha a párod nem notórius gyorshajtó, akkor ennyi gondolom bőven elég.
Egy időben én is végigtempóztam párszor az M3-on éjjel 200 felett ( nekem még benne van a 260-as határolás a kocsiban, de még annyit nem mentem vele :P ), annál a 3-4 gyakori trafis helynél levettem a tempomatot és sosem volt gondom. Ennek ellenére már több, mint 200-at befizettem trafira ilyen halál f..zára kirakott lakott terület kezdete tábláknál volt vagy 5 69km/h-s csekkem,a Nagykörin a Hunyadi útnál összeszedtem 2-t szintén 69-cel .. :D
Nem mondom, hogy sosem mentem gyorsan, de a legmagasabb trafis fotón szereplő sebességem 90km/h-volt xD
A legolcsóbb ha időben elindul és betart mindent.
Nem 30 ezer a minimum? Biztos, hogy a rendőrök küldték?
A számítógépeden volt olyan „forgalom”, ami a gyorshajtásotokkal kapcsolatos? Ha igen (pl. facebook post), akkor át kellene nézni a gép védelmét.
Sem 15 ezerért, sem 30-ért nem lehet hatásos jelzőt kapni. Már alig radaroznak. Ezek az olcsók csak radart jelzik. Pl. a benzinkút, áruház ajtónyitóját, meg sok minden mást is. A lézert jelzővel az a baj, hogy ha már rád mértek, hiába lassítasz. Csak akkor úszod meg a dolgot, ha van menekülési útvonal. Pl. le tudsz térni az útról úgy, hogy a zsaru ne menekülésnek vegye. Pl. pl. ez lehetetlen.
A 20ezres csekk nekem is gyanús.
Egyetlen legális módszer ha betartod a sebességet. Ennyi.
Én egyszer kaptam egy 30.000 csekket, azóta mindnhol max 6-10 km/h-val megyek gyorsabban.
Ezek a detektorok amelett hogy drágák, illegálisak is.
Kollégám kötött egy biztosítónál úgymond biztosítást a kötelező mellé. Nem sokkal több a kötelezője, és egy évben egy 30.000-es csekkből kifizetnek 25-öt, a maradék 5 ezer, őt terheli. És akkor néztük, nem fizet ki nekik még 10 ezret sem. Évi 1 buli nála letudva olcsón, ha netán mégis beleszaladna
"Jött emailben egy ajánlat egy kütyüről, ami 30 helyett 15 ezerért rendelhető,"
bármibe le merem fogadni ,hogy azt az emailt kaptad amiben csak 1 email cím van + hogy rendeld meg semmi telefonszám ,semmi cég név, cím semmi nem volt benne + jobboldal a sok rémtörténet :) meg ha most 10et rendelsz akkor olcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!