Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek, ha a...

Milyen autót vennétek, ha a kezetekbe adnának 500, 000. 00 EUR-t? (151,309,293.71 HUF)

Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 16:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%

Vennék 6-7 millióért valamit, a többit beraknám a bankba és vígan élnék a kamatokból. Havi 500k-t kamatozna, az pont jó fizetés.

Aki 151millióért autót vesz, annak nem összesen van ennyi pénze, hanem milliárdjai vannak.

2013. dec. 3. 16:47
 2/18 anonim ***** válasza:

Vennék valami Opelt, vagy Fordot, az elérhető legmagasabb felszereltséggel. Esetleg valami Audit vagy BMW-t. De ez utóbbiakból nem valami hatalmas bálnát hanem valami kisebb autót legfeljebb 2-2,5 literes dízel motorral. Ez mondjuk úgy 10 millió környékén van.

A többit betenném a bankba, vagy befektetném és élnék belőle.

2013. dec. 3. 16:47
 3/18 anonim ***** válasza:
Tesla S
2013. dec. 3. 16:48
 4/18 anonim ***** válasza:

használt Nissan GTR, 20 millióért, használt E60-as BMW M5 kb 7 millióért.

És olyan 10 millió forintot szánnék mindkét autó tuningolására.

De inkább a NIssant tuningolnám, erősebb váltó, motorvezérlés átírása, meg optimalizált kipufogó, kb 650-700 lóerőt ki lehet hozni belőle.

És ha eladom mindkettőt pár éven belül szinte csak a tuning árát bukom.

2013. dec. 3. 16:51
 5/18 anonim ***** válasza:

1-es 500e-t nem kapsz havonta banki kamatra. Ha 3%-kal számolunk ami most kb egy állagos kamat és kifizeted (akarom mondani levonják) a kamatadót meg kötelezően fizetendő egészségügyi hozzájárulást, havonta 273.000Ft-od marad. A tranzakciós illetéket még bele se számoltam. Mert ugye azt is levonják mielőtt a kezedbe kapod.

Jó, mondjuk ebből a havi 260.000-ből is meg lehet élni, úgy hogy nem kell tenned érte semmit.

2013. dec. 3. 16:52
 6/18 anonim ***** válasza:

4. vagyok.

...aztán ha meguntam a kocsikat 1-2 év után, kiéltem versenyzői szenvedélyem a két autót eladnám és vennék egy vadiúj BMW 330xd-t 16 millióért.

6 literes fogyasztás, erő, kényelem.

Meg benevezném magam valami rally bajnokságba, hogy meg legyen továbbra is az élmény.

A pénz többi részéből OFF-ot csinálnék, azm ár nem a kocsi témához tartozik :)

Tehát kb max 30-40 milliót szánnék kocsikra.

Természetesen ezt a pénzt később ki tudom venni ha eladom az autót.

2013. dec. 3. 16:54
 7/18 Beviz Elek ***** válasza:

1 új Dodge Charger STR8 meg egy Nissan 200 sx kéne nekem

Csajomnak 1 BMW Z4

Õcsémnek egy Toyota Supra

Faternak egy amcsi terepjárót.

A többit befektetném egy olyan cégbe ami biztos megélhetést hoz. Annak a bevételéböl pedig olyan céget csinálnék ahol a hobbimmal foglalkozhatnék

2013. dec. 3. 17:05
 8/18 anonim ***** válasza:
egy opel astra h kombit, vagy egy golf VII kombit, benzinmotorral, turbóval.
2013. dec. 3. 17:08
 9/18 anonim ***** válasza:

amúgy cseles a kérdező, figyelitek...

nem azt írja, h ennyi pénzem van autó vásárlásra és ebből mit csinálnátok ti?

hanem ha ti kapnátok ennyi pénzt, abból milyen kocsit vennétek?

szóval akkor valamelyik skandináv lottón, te vittél mindent?? :)

2013. dec. 3. 17:10
 10/18 anonim ***** válasza:
Befizetném a kezdőrészletét egy mclarennek vgy egy venom GT-nek és a kocsmafalnak hajtanám, majd egy fröccsel a kezemben, gumicsizmában röhögnék azon aki adta a pénzt.
2013. dec. 3. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!