Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyet vegyek? Benzines, vagy...

Milyet vegyek? Benzines, vagy diesel autót?

Figyelt kérdés
500.000 van csak a kocsira.

2013. dec. 3. 07:36
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Az eddigi válaszokat pedig köszönöm szépen!
2013. dec. 3. 14:10
 22/38 A kérdező kommentje:
# 18 Bőven lesz benne város is. Mondhatni fele-fele arányban az országúti használathoz viszonyítva.
2013. dec. 3. 14:11
 23/38 anonim ***** válasza:
10%
Akkor fölösleges a dízel neked.
2013. dec. 3. 15:49
 24/38 A kérdező kommentje:
# 23 Én is úgy gondolom, de ki tudja, lehet, hogy meggyőznek az ellenkezőjéről.
2013. dec. 3. 16:27
 25/38 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy dízel pedig nekem benzines van ráadásul a messze földön híres nyunyuki stift. Igaz az a ledzsend, hogy motor nélkül is képes menni de a 5 lityós fogyit felejtsd el . Télen városban 4-5km-es szakaszon használva megeszi a 8 litert is! Országúton 90-nél valóban képes az 5 literes fogyasztásra.

Vegyél egy szopó dezsőt(szívó dízel) és azzal garantáltan eljársz városban 6 literrel cserébe nem megy.

Egy kicsit matekozz és majd rájössz, hogy ez a 1,5-2literes differencia 3 év alatt sok deak igazolványt hagy meg a bukszádban.

1.9 sdi dízelt nézz. Volkswagen, Skoda, Seat.

A szerviz költség meg smafu. Nincs benne turbó, kettős tömegű lendkerék meg semmi űrtechnikai ketyere.

Én Volkswagen Polo classic-t vennék ennyiért. Néz ki valahogy, keveset eszik, biztonságos és ami a legfontosabb, hogy autóban ülsz nem egy konzervdobozban.

Egy példa. Kiállításra nem kell vele járni de a célnak megfelel.

[link]

2013. dec. 3. 16:56
 26/38 A kérdező kommentje:

Köszi a hozzászólást. Az pl. egy teljesen jó kocsi, amit linkeltél. Én is nézegettem már Polo-kat (élőben is), csak benzinesben.

Más: továbbra is várom még a tanácsokat.

2013. dec. 3. 17:30
 27/38 anonim ***** válasza:
7%

Mivel írod hogy néha néha azért többen is mennétek és hosszú utakra is használnátok az autót.Egy nagyobb benzinest ajánlanák.

Egy Toyota carinához mit szólnál 1.6 benzines motorral.Országúton ki lehet hozni vele a 6 literes fogyasztást városban is beéri 8 literrel Ha nincs benned verseny szellem!

Az autó nagy kényelmes tágas utastérrel rendelkezik.az alacsony fogyasztás a nem túl nehéz karosszériának és a dinamikus motornak köszönhető.

fogyasztási adatok és egy kis olvasni való más véleménye alapján

[link]

[link]

[link]

és erről az autóról beszélek!

[link]

[link]

2013. dec. 3. 18:08
 28/38 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint +1 a benzinesre, ráadásul nagy, 1.6-os motorral.

A Carina is tetszik, ment a zöld kéz.

2013. dec. 3. 20:23
 29/38 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még a vélemények, van még 5 napom dönteni.
2013. dec. 4. 22:05
 30/38 anonim ***** válasza:
22%
Nekem c3 1.4 HDI-m van 8 éves 250.000 kilométer. 500-ért nem adom el. El sem lehetne, mivel Mo-n megakadnak az órák 180.e km-nél. Feleségemnek vettem évekkel ezelőtt egy öreg régi szervizkönyves swift-et. Átírással szervizzel belefájt 600.e ft-ba. 500.e-ért dízelt nem fogsz kapni, csak 20 éves 1M kilométert futott roncsot. Nem azért vesz valaki dízel autót mert keveset akar autózni. Tavaly vett egy ismerős 700-ért 1.2-es kalost klímával. Nem széthajtottat. Kipróbáltam tetszett. Szóval ennyi pénzből öreg swift.
2013. dec. 5. 05:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!