Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyet vegyek? Benzines, vagy...

Milyet vegyek? Benzines, vagy diesel autót?

Figyelt kérdés
500.000 van csak a kocsira.

2013. dec. 3. 07:36
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Mert teljesen igénytelen az a motor. Ott csak a körítéssel van némi gond, az F Astra pl rohad orrán-száján... :/
2013. dec. 3. 11:47
 12/38 A kérdező kommentje:
Köszi.
2013. dec. 3. 12:14
 13/38 A kérdező kommentje:
Úgy általában egyébként esélytelen erre a benzin/diesel kérdésre választ kapnom, nemde?
2013. dec. 3. 12:15
 14/38 A kérdező kommentje:
Úgy értem, olyat, aminek alapján logikusan el tudom dönteni, melyik lenne ebből a pénzből jobb választás. Menni kell majd vele bőven. Legalább 3 évre le akarom tudni a kocsivételt, és évente előreláthatóan minimum 30.000 km.-t megyek majd.
2013. dec. 3. 12:18
 15/38 anonim ***** válasza:
61%
mivel nem nagyon arultad el mennyit tervezel vele havonta menni, nem, nem igazan lehet donteni, h. diesel vagy benzines legyen. a dizeles kisse dragabb, cserebe olcsobb uzemeltetni (de ez magasabb futasteljesitmenynel jon csak be). a benzines olcsobb, de dragabb (tobbet fogyaszt), de ha keveset mesz, jobban megeri.
2013. dec. 3. 12:19
 16/38 anonim ***** válasza:
51%

nah vegre megtudtunk valamit...

nos, ha 500-ert veszel autot, az 3 evre nem lesz 'letudva', kulonosen ha ilyen sokat akarsz vele menni. sokat fogsz szervizre kolteni is, azt garantalom, minel oregebb, annal inkabb.

keveset fogyaszto kisauto pl. a Clio, de mivel azt sem arultad el mire kell az auto (a gyereket vinni oviba meg a varosban rohangalni, vagy heti szinten Nemetorszagba jarni), ismet csak nem eldontheto a kerdes.

2013. dec. 3. 12:22
 17/38 anonim ***** válasza:

"Legalább 3 évre le akarom tudni a kocsivételt, és évente előreláthatóan minimum 30.000 km.-t megyek majd."

Akkor dízelest vegyél.

Egyébként nagyon sok itt a dízel és a benzines fanatikus, szóval ezért kapsz nehezen értelmes választ. Pedig mindkettőnek megvan a maga előnye.

2013. dec. 3. 12:34
 18/38 anonim ***** válasza:
17-es vagyok, 16-ossal egyetértek, hogy évi 30 ezerrel 3 év alatt azért elég sokba fog fájni a szerviz. De én ezzel együtt is inkább dízelest javasolnám, kivéve ha ez a 30 ezer km úgy jön ki, hogy sok kis út városban.
2013. dec. 3. 12:35
 19/38 Spongya Bob Kocka ***** válasza:
48%
Ezért lefognak pontozni, de én már mint írtam egy 2000 utáni Swiftet javasolnék. Bárhol elgurul, gombokért lehet javíttatni és a fogyasztása sem vészes. Elvileg nem hagy ott sehol, de nekem is ilyen van és én azért kezdek egyre jobban félni, igaz ez már egy agyon hajtott járgány. Viszont egy 10 éves kikímélt kis Swift azért jó tud lenni. Kényelmesnek is mondható. Persze nem tudom mi az autóval a célod, ha mindennap 10 tonnát akarsz áthurcolászni Soprontól Szegedig akkor másmilyenbe gondolkodj. :)
2013. dec. 3. 13:47
 20/38 A kérdező kommentje:

Átlagos felhasználás. Egy személy fog vele dolgozni járni napi szinten, aztán évente kétszer négy személy utazgat majd vele a szabadság alatt.

Nem tudom, miért kéne hogy lepontozzanak, utolsó. Bárhol is kérdezek rá erre a témára, a régi Swift mindenhol előjön. Akkor csak nem lehet annyira értelmetlen egy kocsi. Mindenesetre én nem szeretnék olyat, fél misiből azért már más is kijön, szerintem.

Hölgyek-urak, jöhetnek még a vélemények, PRO-KONTRA, van rá egy hetem, hogy döntsek.

2013. dec. 3. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!