1/31 anonim válasza:
hogy ez sem volt egészen véletlen.. mint ahogy sok sztár esete nem véletlen..milyen "véletlen",hogy a saját alapítványi báljáról ment hazafelé..
2/31 A kérdező kommentje:
1
ezt nem igazán értem, kifejtenéd bővebben mire akarsz ezzel célozni?
2013. dec. 1. 23:19
3/31 anonim válasza:
Mit gondoljak? Szarok rá, magasról. Nem tudok vele azonosulni, mert egy nagyon gazdag csávó volt, tele pénzzel. Olyan élettel ami nekem a büdös életbe nem lesz. Annyit jelent nekem mindössze a halála h legalább eggyel kevesebb emberre irigykedek, ennyi. am meg igy jártak, minek mentek ilyen gyorsan, ész nélkül.
4/31 A kérdező kommentje:
3
és ha te lennél tele pénzzel valami miatt?
Akkor meg a szegényeket néznéd le? ez a haragszom a világra mert csoro vagyok felfogás nagyon gáz, ezen változtass.
Nem azért kell valaki sajnálni mert gazdag vagy szegény.
de meglehet a véleményed, mindenesetre fura, hogy vannak emberek akik így gondolkodnak.
2013. dec. 1. 23:23
5/31 anonim válasza:
azt hogy meghalt. nem gondolok semmit. sajnálom, ennyi. minek erről kérdés?
6/31 anonim válasza:
Sajnálom, hogy meghalt, igazából hozzám nem állt közel, nem ismertem, nem voltam a rajongója sem, ugyanúgy sajnálom, mint bármelyik embert aki autóbalesetben meghal... Nem egy szép halál.
7/31 anonim válasza:
Hát nagyon sajnálom. Szép karrier áll mögötte. Nagyon szimpatikus volt. :(
8/31 anonim válasza:
bírtam a halálos iramban filmjeit, meg is van mind, a 7.-et is várom, kíváncsi vagyok hogy azzal mi lesz most hogy ő már nincs.
9/31 anonim válasza:
Szerinted hány ember halt meg a héten? Ne legyünk már ennyire álszentek, hogy most mindent elárasztunk ezzel...
10/31 anonim válasza:
Hát én nagyon sajnálom a halálát egyáltalán hogy csapodhatak bele a fába.a 3- mas kommentelőnek pedig annyit mondok hogy Paul Wallker keményen dolgozott a sikereiért nem csak úgy a ölébe hulott tett érte ami a legfontosabb.a 3- mas kommentelő valószinüleg azért ideges mert ő egy nagy senki egy csoro aki azt várja hogy az ölébe huljon a sok pénz hát pedig az nem fog azért tenni is kell ha tenne érte és merne lépni mint pl Paul akkor úgy talán lehetne valaki.de amugy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!