Szerintetek így kultfilm lesz a halálos iramban új része mint annak idején a batman csak azért mert meghalt Paul Walker?
Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 14:22
1/3 anonim válasza:
Azért Ledger Joker alakítása is bőven hozzátett ahhoz, hogy kultfilm legyen. A Halálos irambant még nem láttam, ezért nem tudom megmondani hogy alakított Paul, de ha nagyon jól, akkor akár még fel is kaphatják a filmet.
2/3 anonim válasza:
Nem hiszem. Rengeteg színésznek nem lett kultfilm az utolsó filmje. Hozzá teszem Heat Ledger-nek sem a Batman volt az utolsó filmje, hanem a "Doctor Parnassus és a képzelet birodalma" amiről szerintem alig hallottak páran, pedig ő is ennek a forgatása közben halt meg, mint Paul is az új halálos iramban film alatt.
Lehet, hogy többen mennek majd el megnézni, de nem hiszem, hogy kultfilm lesz belőle.
3/3 ASOT válasza:
Nem is tudtam h meghalt. Így már nem lesz igazi a Halálos Iramban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!