Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek az önző lenne ha...

Szerintetek az önző lenne ha a családi kocsinkat elcserélném egy nekem tetsző gépjárműre?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy Faterom céges kocsival jár, emellett van neki otthon egy saját is, de mikor letette ma jogosítványt, akkor úgy egyeztünk meg közösen, hogy vesz muter egy autót, amit én is használhatok bármikor, természetesen az ő nevén van, ő választotta ki a típust.

Viszont már elég régóta használom, és az az igazság, hogy meguntam.

Van egy másik autó, amire el szeretném cserélni, a tulajdonosa benne is lenne, viszont az ősök tuti fejemet vennék ha ezzel az ötlettel előállnék, úgy akarom, hogy csak elviszem a kocsit, mintha kocsikázni mennék, aztán hazajövök az új kocsival.

Amúgy nagyon jó az új kocsi, szerintem nekik is tuti tetszene.

Ti mit gondoltok erről, szerintetek mérgesek lennének érte?

2013. nov. 29. 14:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10.

Így már értem.

Köszönöm a válaszokat.

2013. nov. 29. 15:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én arra a kérdésre váloszolnék hogy szerintünk mérgesek lennének-e!? én csak annyit mondok hogy ha az én gyerekem lennél és elcserélnéd a kocsimat egy neked tetszőre akkor nem mérges lennék hanem soha többet nem kapnál semmiféle anyagi támogatást de még el is küldenélek dolgozni hogy keresd meg a kocsi árát ha már ennyire kellett.
2013. nov. 29. 15:55
 13/16 A kérdező kommentje:

12.

Értem, ez teljesen jogos egyébként, bele tudok gondolni a Te meg a szüleim helyzetébe is, ha az ő oldalukról nézem a dolgokat.

Csak ha meglátok valami szép autót nehéz reálisan gondolkoznom.

2013. nov. 29. 15:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Pedig jobb ha megtanulsz reálisan gondolkodni. A felnőtté váláshoz elengedhetetlen.

Amúgy meg miért itt kérdezgeted ezt? Állj oda apád elé, és vesd fel neki. Max röhög egy jót. :)

2013. nov. 29. 16:01
 15/16 anonim ***** válasza:
26%

AMúgy nem értem mi a baj a Toyotával.

Nagy batár, igen, ezt igaz. De még akkor is autó lesz, amikor már a sokadik "szívednek kedves", "menő" autó széthullott.

Átíráshoz pedig kell eredetiségvizsgálat, utána az új kocsira kötelezőt kötni, okmányirodába elsétálni... satöbbi. Nem valami afrikai fejlődő országban élünk, hogy itt a pénz, enyém a kocsi. Ma már a legbiztosabb egy letölthető szerződésminta (visszterhes szerződésre keress a gugliban), amiben még az átírás időpontja óra-perccel (a felelősség miatt), a km óra állástól kezdve majdnem az ovodai jeledig mindent meg kell adni... ha ilyen nyomtatványt töltesz ki, nem fog akadékoskodni az okmányiroda.

2013. nov. 29. 16:28
 16/16 anonim ***** válasza:
70%

Örülj neki hogy van egy nagy kényelmes családi autótok.Az autó méreteit meg szokod majd gyakorlással.De gondolj bele egy hosszab útra mivel jobb menni Pl egy Toyota Carina/Avensis tágas kényelmes batár utazó autóval ,vagy egy jóval kisebb szűkebb Opel Astra/VW golf méretű autóval?

Ne csak magadra gondol hanem a többi család tagjaidra,mert lehet hogy ők szeretnek egy batár autóval utazni.Ha majd lesz kereseted olyan autót veszel amilyet akarsz!

2013. nov. 29. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!