Ti milyen 125 ccm motort ajánlanátok? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok. 125 ccm motort szeretnék venni inkább gyorsasági kategóriában, de még a túra motor is szóba jöhet.:) És a lényeg, h ne keljen olyan sokat szerelni, nyugodtan el tudjak menni valahová úgy, hogy nem kell a fél szerszámos ládát magammal vinnem. :D Először egy CBR 125-re gondoltam, de mivel nagy darab vagyok meg amúgy is a CBR nagyon kicsi, na ja meg az ára is drágább. Csak 125 ccm érdekel. Előre is köszi a válaszokat. Ja és, ha ajánlotok egy motort légyszi egy kis indoklást is írjatok, h miért, köszi. :)2013. nov. 28. 20:31
1/7 A kérdező kommentje:
Most kinéztem egy Honda NSR 125R-t (1997). Nektek mi a véleményetek róla?? :)
2013. nov. 28. 21:27
2/7 anonim válasza:
NSR125
Az a helyzet hogy ezek 2T motorok.Meg ugye nem is mai darabok szóval lehet hogy csinálgatni kell ezeken ezt azt.Lehet hogy nem fogsz velük végig motorozni egy szezont hiba nélkül.
Cagiva Mito-t tudom még ajánlani,erős kis motorka,megbízhatósága hát nem is tudom.Valaki ezt írja hogy jó valaki meg azt hogy nem.Ha mindenképp megbízható motort szeretnél akkor valami 4T-t válassz.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy a 2T-kell baj van ( 2T 91cc robogóm van). Nézegetem már én is ezeket a teszteket. Ahogy le néztem, nincs vele olyan sok gond, de ez attól is függ, hogy hogyan használták előttem. Az nem baj, hogy ha egykét dolgot szerelni kell rajta annyit még talán értek hozzá. :) Csak az a lényeg, hogy olyan nagyon-nagy baja ne legyen meg, hogy egy 50km-s úton, ne haljon be, még haza tudjak vele jönni :)
2013. nov. 28. 22:07
4/7 A kérdező kommentje:
4T-vel nincs bajom volt már 4T-m is csak, azokkal az a baj, hogy drágák és kicsik (testre gondolok). Amúgy köszi a gyors választ :)
2013. nov. 28. 22:09
5/7 anonim válasza:
honda nsr nagyon megbízhatatlan egy régi motor, nem ajánlom. baromi drága rá minden és szépen jönnek ki a hibái, télen nagyon nehezen indul mivel pályamotor.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát a Honda Varadero 125-s tényleg szép és jó, csak az viszont nem fél bele már e keretbe :/ Várom még a további válaszokat. :)
2013. dec. 7. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!