Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv Most vizsgáztam le A2-s...

Pintér26 kérdése:

Üdv Most vizsgáztam le A2-s kategóriára és motort szeretnék venni ami 35kw-ig jó és ebben szeretném a segítséget kérni h milyeneket ajánlanátok? Pénzbe olyan 300-350e gondoltam

Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 08:57
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Nincs olyan, hogy A2. A, A1, A korl. van. Gondolom az utóbbira tetszett gondolni a fiatalúrnak.

Szerintem egy öreg, jó állapotú, kezes gépet kell nézni. CB 450 Honda. GPZ 500 Kawa. Ilyesmit nézzél. Utóbbi nagyon jó gép, fillérekért.

2013. okt. 24. 09:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Most már van A2 és AK lett eltörölve. Pontosabban már nem lehet AK-ra vizsgázni, akinek meg van, jogosítvány cserénél A2-re átírják).

Suzuki GS szerintem jó ebbe a kategóriába.

2013. okt. 24. 09:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Suzuki Gs 500

KAWASAKI ZXR 250

2013. okt. 24. 09:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Honda VTZ, vagy hasonló régebbi 250-es 2 hengeres négyütemű.

Mondjuk a VTZ az víz+olajhütésű, nekem motorból csak léghűtésű vagy levegő+olajos kéne.

2013. okt. 24. 10:26
 5/6 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem hogy mindenképp sport motor legyen, meg lehetőleg jó hangja is legyen :)
2013. okt. 24. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor 250-es NSR-t vegyél. 1 henger 2 ütem, versenytechnika, ha kicsit finomhangolod, akkor 40 lóerő/190 km/h, és üvölt, mint a fába szorult féreg :-)

Mondjuk nekem nem kéne, inkább egy chopperrel cruise-olnék, nekem az nagyobb élmény lenne.

2013. okt. 24. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!