Üdv Most vizsgáztam le A2-s kategóriára és motort szeretnék venni ami 35kw-ig jó és ebben szeretném a segítséget kérni h milyeneket ajánlanátok? Pénzbe olyan 300-350e gondoltam
Nincs olyan, hogy A2. A, A1, A korl. van. Gondolom az utóbbira tetszett gondolni a fiatalúrnak.
Szerintem egy öreg, jó állapotú, kezes gépet kell nézni. CB 450 Honda. GPZ 500 Kawa. Ilyesmit nézzél. Utóbbi nagyon jó gép, fillérekért.
Most már van A2 és AK lett eltörölve. Pontosabban már nem lehet AK-ra vizsgázni, akinek meg van, jogosítvány cserénél A2-re átírják).
Suzuki GS szerintem jó ebbe a kategóriába.
Honda VTZ, vagy hasonló régebbi 250-es 2 hengeres négyütemű.
Mondjuk a VTZ az víz+olajhütésű, nekem motorból csak léghűtésű vagy levegő+olajos kéne.
Akkor 250-es NSR-t vegyél. 1 henger 2 ütem, versenytechnika, ha kicsit finomhangolod, akkor 40 lóerő/190 km/h, és üvölt, mint a fába szorult féreg :-)
Mondjuk nekem nem kéne, inkább egy chopperrel cruise-olnék, nekem az nagyobb élmény lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!