Van akit érdekel Ferrari bérlés? Szerintetek megéri? Hogyan?
Van egy Ausztria oldal, ahol elvileg lehet bérleni különböző luxusautókat 1 naptól, és kinéztem magamnak ezt a Ferrari FF-et: [link]
Ti tudtok valami róla, hogy mik a feltételei?
1100 Euró, azaz 330 ezer forint még kedvezőnek is mondható érte szerintem, ha 2 ember venné ki, akkor csak 165 ezer forint/fő lenne a bérleti költség, ami már sokkal tűrhetőbb, főleg hogy egy kultusz autóról van szó.
Ti mit szóltok ehhez, mennyire érné meg két főre? van akit innen érdekelne?
Itt egy kép a belsejéről:
Ez miért legenda? Elmondanád nekem?
Ez a legenda:
De légyszi tényleg mond el, hogy a Ferrari FF miért legenda.
23.
Nem maga az FF a legenda, hanem a Ferrari.
Én bármilyen Ferrariban jól érzem magam, ha megízlelhetem az olasz sportautók, Ferrarik világát.
23as
Elmondanádhogyazmièrtlennelegenda?
Igazi legendák:
- Ferrari 458 Italia
- Ferrari Laferrari
- Ferrari FXX Evoluzione
#27 A kérdés valid, autókölcsönzők nem feltétlenül engedik külföldre vinni az autót.
Amúgy, így közel 10 év távlatából remélem megvalósult az álmod! Sajnáljuk együtt azokat a kommentelőket akiknek nincsenek gyerekkori álmaik, és nem rajonganak ilyen szenvedélyesen valamiért ! Ahogy írta is valaki, még biztosan sokáig fogsz mesélni erről az élményről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!