Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van akit érdekel Ferrari...

Van akit érdekel Ferrari bérlés? Szerintetek megéri? Hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy Ausztria oldal, ahol elvileg lehet bérleni különböző luxusautókat 1 naptól, és kinéztem magamnak ezt a Ferrari FF-et: [link]

Ti tudtok valami róla, hogy mik a feltételei?

1100 Euró, azaz 330 ezer forint még kedvezőnek is mondható érte szerintem, ha 2 ember venné ki, akkor csak 165 ezer forint/fő lenne a bérleti költség, ami már sokkal tűrhetőbb, főleg hogy egy kultusz autóról van szó.

Ti mit szóltok ehhez, mennyire érné meg két főre? van akit innen érdekelne?

Itt egy kép a belsejéről:

[link]

2013. nov. 28. 18:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Na ez az amit nem fogsz találni. Gondolod puszira leteszik neked mondjuk 20 havi béredet kaucióba, 0% THM-mel? xD
2013. nov. 29. 11:31
 22/28 A kérdező kommentje:
Vagy találok egy embert akinek van hitelkártyája, állja nekem a biztosítékot, cserébe vezetheti ő is :D
2013. nov. 29. 11:35
 23/28 anonim ***** válasza:

Ez miért legenda? Elmondanád nekem?

Ez a legenda:

[link]

De légyszi tényleg mond el, hogy a Ferrari FF miért legenda.

2013. nov. 29. 15:45
 24/28 A kérdező kommentje:

23.

Nem maga az FF a legenda, hanem a Ferrari.

Én bármilyen Ferrariban jól érzem magam, ha megízlelhetem az olasz sportautók, Ferrarik világát.

2013. nov. 29. 15:53
 25/28 anonim ***** válasza:
Azért vannak nagyon hülye válasz írók!!! Az egyik szerencsétlen, azt írja, hogy inkább adj oda 330.000-et egy hajléktalannak! Minek, hogy eligya? Vagy ha odaadod az egyiknek, és a másik jobban rá van szorulva, annak nem adsz 330.000-et? A másik, meg itt jön ilyen dumával, hogy csak akkor béreld ki, ha van erős autós tapasztalatod! Vicc! Az, hogy az ő haverja a nyomorék 270 lőerős gépét lepadlózza a kanyarba, és majdnem összetöri, az az ő hülyesége! Nem mindenki idióta! Én egy 307 2.0hdi-ről ültem át 4 éve egy S600 V12-be ami 408 lóerőt ad le, és egyszer sem volt olyan helyzet, hogy majdnem összetört!De vezettem segédmotoros jogsival egy Kawasaki ZX 636-os Ninját is, biztonságosan. És egy Gilera Runnerről ültem át, ráadásul csak 50-es volt! Soha semmi balesetem nem volt, pedig ha nem mérnek a szervek, akkor a 12 hengerest küldöm, mivel arra való! De nem mindenhol,ha nincs senki a közelben, akkor elnehezedik a lábam, és jön az átlag 30 literes fogyasztás! Ha vannak körülöttem, akkor úgy közlekedem, hogy véletlenül se legyen semmi baj! Ez csak felfogás kérdése! Eddig csak egyszer bűntettek meg gyorshajtásért, az is Szerbiában volt és én egy kis Polskival voltam 30-as táblánál 45-el jöttem, 3000 Ft zsebbe és jöttem tovább! Szóval ha eddig nem béreltél Ferrarit akkor tedd meg ha ez az álmod. Mit ér az élet, ha az álmaid nem élheted meg? Én egy csóró munkanélküli voltam a viharsarokban, és eljöttem onnan lassan 5 éve, és most egy jól menő autókölcsönzőm van! (Ferrari nincs még,de lesz:) )Valósítsd meg az álmaidat, hogy boldog legyen az életed, és legyen mit mesélni majd az unokáknak is....
2014. okt. 13. 20:49
 26/28 anonim válasza:

23as

Elmondanádhogyazmièrtlennelegenda?

Igazi legendák:

- Ferrari 458 Italia

- Ferrari Laferrari

- Ferrari FXX Evoluzione

2016. febr. 5. 19:55
 27/28 Semmii ***** válasza:
Komolyan megkerdezted h osztrak rendszamos autoval lehete magyarorszagon kozlekedni? Xd
2018. febr. 2. 02:15
 28/28 anonim válasza:

#27 A kérdés valid, autókölcsönzők nem feltétlenül engedik külföldre vinni az autót.

Amúgy, így közel 10 év távlatából remélem megvalósult az álmod! Sajnáljuk együtt azokat a kommentelőket akiknek nincsenek gyerekkori álmaik, és nem rajonganak ilyen szenvedélyesen valamiért ! Ahogy írta is valaki, még biztosan sokáig fogsz mesélni erről az élményről!

2022. febr. 26. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!