Van akit érdekel Ferrari bérlés? Szerintetek megéri? Hogyan?
Van egy Ausztria oldal, ahol elvileg lehet bérleni különböző luxusautókat 1 naptól, és kinéztem magamnak ezt a Ferrari FF-et: [link]
Ti tudtok valami róla, hogy mik a feltételei?
1100 Euró, azaz 330 ezer forint még kedvezőnek is mondható érte szerintem, ha 2 ember venné ki, akkor csak 165 ezer forint/fő lenne a bérleti költség, ami már sokkal tűrhetőbb, főleg hogy egy kultusz autóról van szó.
Ti mit szóltok ehhez, mennyire érné meg két főre? van akit innen érdekelne?
Itt egy kép a belsejéről:
Az az igazság nem nagyon tudok németül, angolul középszinten, de telefonba nem nagyon tudnék beszélni szerintem, írjak e-mailt nekik?
Van aki tudja hogy működik ez? tényleg csak leteszek 330 ezret és vihetem 1 napra?
2. hát remélem, hogy nem, de ha nincs ilyen kiírva, akkor tuti nincs előleg.
3. nem lesz ilyen autóm valószínű, nekem 1 nap élmény bőven elég egy ilyennel.
Akkor másolok egy magyar autókölcsönző oldaláról:
Gépkocsit vezethet, vagy bérelhet aki: a neve szerepel a bérleti szerződésen,
minden kategória esetén elmúlt 18 éves,
több mint egy éves érvényes jogosítványa van,
van érvényes személyi igazolványa vagy útlevele,
van érvényes bankkártyája, vagy rendelkezik az Autókölcsönző által megszabott készpénzes letéttel.
Fizetési feltételek / letét:
A letéthez érvényes hitelkártya szükséges. A várható bérleti díj a bérlet kezdetekor fizetendő, de lehetőség van hitelkártyás fizetésre is. Minden bérlet esetén letét fizetendő, kategóriától függően 100.000 - 400.000 Ft-ig.
A letét elsősorban dombornyomott bankkártyával fizetendő. (A letét fizetése nem jelent pénzmozgást a bankszámlán.) Egyéni esetben készpénzes letétet is elfogadunk.
Majd akkor pont Ferrarihoz nem kell :D
Hát sok sikert.. Ha neked megéri ez a baromság 330 ezret.. Vagy nektek, bocsi.. Sztem ez egy ostoba ötlet, inkább adjátok oda azt a 165-165 ezret két hajléktalannak.
Főleg ha tudod, hogy nem lesz ilyen autód soha. Tudod milyen szar lesz belőle akkor kiszállni és h ennyi volt? Ráadásul az az 1 nap hamar elfog telni. Mármint ha egész nap vezetsz. De az meg benzin költség is. Esetleg meghúzod, összetöröd, akkor mi van? Én hanyagolnám ezt... Kint külföldön 1-2 hétig, vagy NAGYON max 1 hónapig dolgoznak az emberek ennyi pénzért, itt magyarországon tök átlagos, h MINIMUM félévig. Ilyen fos 80-90 ezer forintos fizetések mellett.
De hát ti tudjátok, csak én nem tudnék belenézni egy hajléktalan szemébe többé h nem tudok adni valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!