Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van akit érdekel Ferrari...

Van akit érdekel Ferrari bérlés? Szerintetek megéri? Hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy Ausztria oldal, ahol elvileg lehet bérleni különböző luxusautókat 1 naptól, és kinéztem magamnak ezt a Ferrari FF-et: [link]

Ti tudtok valami róla, hogy mik a feltételei?

1100 Euró, azaz 330 ezer forint még kedvezőnek is mondható érte szerintem, ha 2 ember venné ki, akkor csak 165 ezer forint/fő lenne a bérleti költség, ami már sokkal tűrhetőbb, főleg hogy egy kultusz autóról van szó.

Ti mit szóltok ehhez, mennyire érné meg két főre? van akit innen érdekelne?

Itt egy kép a belsejéről:

[link]

2013. nov. 28. 18:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
amúgy talán olcsóbb ha Maranelloba mész el és tizedéért vezethetsz akármilyet. persze ül melletted egy fickó, de anélkül könnyen fára csavarodás lenne. egy kisebb gázfröcs és 150en vagy.
2013. nov. 28. 19:59
 12/28 A kérdező kommentje:

Néztem Maranelloi tesztvezetéseket, de az is benne van utazással kb 150-be, és az csak egy 20 perces út, és nem is nyomhatom neki rendesen.. szóval az nem éri emg.

Akkor már van Mo.on is 30 ezerért 8 km-es út...

2013. nov. 28. 20:07
 13/28 anonim ***** válasza:
11%

Miért, itt nyomhatod rendesen? Gondolod elsőre meg fogsz birkózni egy 500+ lovas autóval? Vagy épp kimész nyomni az A4-esre, lehet a rendőrök megtosznak gumibottal :D

Nekem csak 270 lovas kocsim van, haver ezt is majdnem berakta az árokba, mert a 85 lóerő után el sem bírta képzelni mi fog történni egy kanyarban elkövetett padlógáznál.

Ha van elég zsetonod, akkor béreld ki, de csak akkor próbálj vele komolyabban tempózni, ha már van nagy sebességű és erős autóval tapasztalatod, akkor sem forgalomban.

2013. nov. 28. 21:17
 14/28 A kérdező kommentje:

te nem társulnál be?

fél napot te vezetsz felet én :D

van már tapasztalatom erős kocsikkal

2013. nov. 28. 21:24
 15/28 anonim ***** válasza:

Én nem izgulok a Ferrarikra, szóval kihagynám.

Viszont egy aszfaltos hegyi gyorsaságira simán befizetnék. Talán tudnám hozni a profi pilóták idejének a dupláját xD

2013. nov. 28. 21:51
 16/28 A kérdező kommentje:

Hát figyelj, kibéreljük és végigmegyünk a 24-es úton, elvileg azt mondják az M.o legélvezetesebb szerpentines útja :D

Lehet neki tolni is de nem muszáj :D

2013. nov. 28. 21:56
 17/28 anonim ***** válasza:

Annyira nem vészes a 24-es, szerintem a 82-es Zirc környékén sukárabb. Vagy az aranyosi--völgy, csak ott minden második kanyarban felakadna az alja.

Közúton nem játszom NFS-t, sorry :D

2013. nov. 28. 21:59
 18/28 A kérdező kommentje:

Az a baj nekem meglenne rá a pénzem, de kicsit luxusnak tartom hogy egyedül fizessek ki 330-at érte :D

hátha van még egy fertőzött személy rajtam kívül akinek megfelelő az anyagi háttere :D

Amúgy nem ragaszkodom a ferrarihoz, ha van valami amit szeretnétek vezetni, én benne vagyok, de azért legyen benne kraft :)

2013. nov. 28. 22:05
 19/28 anonim válasza:
Nem tudom kamu-e a kérdés vagy sem, de:1100euró csak a bérleti díj! Ezen felül még számíthatsz több tízezer euró kaucióra is.
2013. nov. 29. 09:08
 20/28 A kérdező kommentje:

Utolsó.

nem kamu.

330 ezer forint nem sok pénz szerintem egy legendáért.

Két havi béremet rászánom simán erre a csodára, azzal nincs gond.

Ha van kaució, akkor találni kéne egy olyan bankot, aki hajlandó letenni rá a biztosítékot helyettem.

2013. nov. 29. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!