Trabi 601 autópályán?
Fehérvárról kell néha mennem, kb évi 4-5-ször Budapestre.
Hát ugye a 601-es Trabi nem egy gépsárkány, arra gondoltam, hogy bevergődök egy kqmion mögé és 90-el eljutok BP-re. Szerintetek ez így kivitelezhető vagy nem kell kamion mögött mennem?
Sajnos sok kamionosnak azért van ez a hülye szokása, mert a személyautósok is van egy olyan hülye szokásuk, hogy lusták nyomni a gázpedált. Ha egy kamionos előz két percig, akkor tűzre vele. De ha egy személyautós elveszi a tököléssel egy kamion lendületét akkor az meg király mi ?
Jó lenne ha végre az ilyenek, mint az előző hozzászóló komplexen látnák magát a közlekedést, nem csak sarkosan, néhány dolog felett szemet hunyva..
Szerintem kivitelezhető a terv. Sőt, annyiban szerencsés helyzetben vagy, hogy Székesfehérvártól 3 sávos az M7-es, így ha nem akarod nagyon hajtani a géppel, akkor mehetsz akár lassabban is, ugyanis ezen a szakaszon a gyorsabb tehergépjárművek szabálysértés nélkül kényelmesen megelőzhetnek.
Azt viszont nem tudom, hogy anyagilag mennyire lesz jó ötlet ilyen kevés alkalommal pályázni, ha az időpontok eléggé szétszórtak a naptárban, akkor gyakorlatilag ötször kell vásárolnod pályamatricát, ami közel 15 000 forint.
Viszont, ha az M7-esen az agárdi kihajtóig mész, akkor 42km csak az érdi tető, ahonnan az M6 szintén ingyenes. Ha nem csúcsban mész, akkor is hosszabb lesz az út időben, de megspórolsz 15 000-ret :)
Köszönöm a válaszokat.
#2-es
Most lett rendbe rakva teljesen és azért szeretnék BP-re menni, mert találkozókra járnék.
Szinte ugyan ilyen az enyém.
Tudom, hogy nem mindenkinek tetszik, meg, sokak szerint hülyeség volt, dehát na ez í jó:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__509..
Én is láttam, de nem én voltam aki linkelte :)
Remélem egyre több embernek kezdenek tetszeni ezek a régi szoci gépek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!