Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Trabi 601 autópályán?

Trabi 601 autópályán?

Figyelt kérdés

Fehérvárról kell néha mennem, kb évi 4-5-ször Budapestre.

Hát ugye a 601-es Trabi nem egy gépsárkány, arra gondoltam, hogy bevergődök egy kqmion mögé és 90-el eljutok BP-re. Szerintetek ez így kivitelezhető vagy nem kell kamion mögött mennem?

2013. nov. 27. 18:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
110 a max sebessége, de 100al is simán lehet vele haladni. régen ilyenünk volt, hegyi szerpentineket is bírta németben.
2013. nov. 27. 18:42
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Jó állapotú trabi kibirja a 90-es tempót, viszont nem biztos, hogy a tiéd jó állapotú. A hengerfejtömítés kiégése benne van a pakliban. Miért akarsz a pályán menni mindenáron?
2013. nov. 27. 18:44
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Bírja a 90-et. Max berak egy hf tömítést a csomagtartóba. Trabin nem nagy cucc egy hengerfej tömítés csere.
2013. nov. 27. 18:46
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem kötelező 130-al menni a pályán az csak a megengedett maximum ,de azért 80-90-nel illik menni ha az útviszonyok megengedik .Nem nem kell kamion mögé menned de úgy is kifogsz egyet és felesleges megelőznöd mert ha meg is tudod előzni, egy partnak felfele lehet hogy a kamion tolna téged maga előtt,hogy haladjál (sajnos sok kamionosnak ez ah ülye szokása van).De nem muszáj beállnod a kamion mögé!
2013. nov. 27. 18:47
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos sok kamionosnak azért van ez a hülye szokása, mert a személyautósok is van egy olyan hülye szokásuk, hogy lusták nyomni a gázpedált. Ha egy kamionos előz két percig, akkor tűzre vele. De ha egy személyautós elveszi a tököléssel egy kamion lendületét akkor az meg király mi ?

Jó lenne ha végre az ilyenek, mint az előző hozzászóló komplexen látnák magát a közlekedést, nem csak sarkosan, néhány dolog felett szemet hunyva..

Szerintem kivitelezhető a terv. Sőt, annyiban szerencsés helyzetben vagy, hogy Székesfehérvártól 3 sávos az M7-es, így ha nem akarod nagyon hajtani a géppel, akkor mehetsz akár lassabban is, ugyanis ezen a szakaszon a gyorsabb tehergépjárművek szabálysértés nélkül kényelmesen megelőzhetnek.

Azt viszont nem tudom, hogy anyagilag mennyire lesz jó ötlet ilyen kevés alkalommal pályázni, ha az időpontok eléggé szétszórtak a naptárban, akkor gyakorlatilag ötször kell vásárolnod pályamatricát, ami közel 15 000 forint.

Viszont, ha az M7-esen az agárdi kihajtóig mész, akkor 42km csak az érdi tető, ahonnan az M6 szintén ingyenes. Ha nem csúcsban mész, akkor is hosszabb lesz az út időben, de megspórolsz 15 000-ret :)

2013. nov. 27. 19:07
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Én még emlékszem olyan időkre, mikor nem volt kirívó egy Trabant 601 az - igaz akkor nyúlfarknyi - autópályáinkon. De azért 90 alatt nem menj, ne kelljen a kamionoknak tilosban előzni.
2013. nov. 27. 19:11
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

#2-es

Most lett rendbe rakva teljesen és azért szeretnék BP-re menni, mert találkozókra járnék.

Szinte ugyan ilyen az enyém.

[link]

Tudom, hogy nem mindenkinek tetszik, meg, sokak szerint hülyeség volt, dehát na ez í jó:)

2013. nov. 27. 19:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Ezt mintha láttam volna a napokban valamelyik kérdésnél :P
2013. nov. 27. 19:18
 9/13 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__509..

Én is láttam, de nem én voltam aki linkelte :)

Remélem egyre több embernek kezdenek tetszeni ezek a régi szoci gépek :)

2013. nov. 27. 19:23
 10/13 anonim ***** válasza:
48%
a trabant meg a hengerfejtömítés hogy jön össze????
2013. nov. 27. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!