Hogyan tudom kiszedni a bőr ülésből a hányás, sz@r, és egy kis vér maradványait?
Figyelt kérdés
Mielőtt még marhulni kezdenétek, elmondom, hogy a kérdésem komoly. Apám kocsijáról van szó. Úgy kezdődött, hogy haverom volt egy buliba,majd felhívott teljesen részegen, hogy "lésszi vigyérmár haza mer takkszira nics pézem." Hát legjobb haver mégiscsak legjobb haver.. Röviden így került bele az a pár dolog. A szaga,meg egy kis vér még mindíg benne van, sehogy sem tudom kiszedni.A vér beleivódott az ülésbe ( vaj szinű bőr) Apámnak az egyik kedvenc kocsija, ezt a haveromat meg amúgy is utálja, mert volt 1 buli a nyáron.. de ez egy másik történet. (Ha érdekel privibe írom xD) Szóval kéne a segítség!!2013. nov. 25. 23:48
1/9 anonim válasza:
uram atyám...ez kemény..
ugye fiúról van szó aki ilyet csinált?
itt már csak szakember segíthet (autokozmetika, komplett belső pucolás)
cca 20-25 ezer forint.
2/9 anonim válasza:
A vért szalmiákszesszel kevert meleg vízzel, a többire amit tudok és jó, van a Preventnek az kárpit tisztítója, na ne a kefést vedd meg, mert bőrülés, hanem a másikat és puha rongyra vidd rá, majd azzal jól tisztítsd meg. De még bőrápolót is használnék, az is semlegesíti a szagot, meg egy kis ápolás sosem árt.
3/9 anonim válasza:
Ja, elsőnek igaza van, ne rossz indulatú válasznak vedd, de elmész egy kozmetikába, mert ha hülyeséget ír valaki mit próbálj ki és egyéb kárt tesz az ülésbe az a Te károd, de a kozmetikában meg vállalnia kell érte a felelősséget.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen fiú volt aki ezt csinálta.. elmondása szerint nem emlékszik semmire csak az maradt meg neki amikor ordibáltam vele hajnali 3 kor egy benzinkútnál hányást takarítva..
2013. nov. 26. 00:07
5/9 anonim válasza:
Bizony, vidd tisztítással foglalkozó helyre, a haver számlájára. Így is olcsóbban jön ki, mintha a taxiban csinálta volna ugyanezt...
6/9 anonim válasza:
hányás? sz@r? vér?
Brutál buli lehetett :D
7/9 anonim válasza:
Seggbekúrták? Vagy hogy jön a szar meg a vér? Miért nem terítettél alá egy pokrócot?
Amúgy szakemberhez vidd, és kérd el az árát a sráctól. Legalábbis felezzetek mert te is hülye voltál, hogy beültetted.
8/9 anonim válasza:
A másik történet, hogy volt?? :D
Egyébként az ilyen részeg állatokkal már én is vigyázok. Múltkor buliba haver úgy benyomott, hogy nem látott. Azt mondta had menjen ki a kocsiba, nem fog hányni. Persze nem engedtem. Na ezután kb. fél óránként okádott összesen 6 alkalommal.. :D
9/9 anonim válasza:
Amúgy ezek a jó bulik vazze. Lesz mit mesélni az unokáknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!