Simson s 51-re akarok vagy venni vagy csináltatni rezonátort! Baranyában hol csinának ilyesmit? Ha veszek egyet kéz alól, honnan tudom hogy az hányas fordulatra van hangolva? Meg lehet állapítani külsőre?
Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 18:09
1/2 anonim válasza:
Ha van lakatos(szakma szerint) vagy hegesztő ismerősöd akkor a program alapján kiszámolhatod és kiszerkesztheted amit majd később lemezből kell kivágni és összehegeszteni.
Én ez alapján már csináltam rezót,nagyon nagyon megdobta a teljesítményt!!!Viszont gyűrűm tört ami meg lehet a nagyobb teljesítmény miatt van.Amúgy olcsóbb ha gagyirezót veszel szerintem
[link] picivel drágábban van itt krómozott is
2/2 anonim válasza:
Szerintem olcsóbb venni egy 50 es crossmoci rezót és ráhekkelni igényesen.
Most minek hasraütésre tervezni gyártani egyet ha venni is lehet újat vagy használtat is. Csak rá kell szinte heggeszteni a felfogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!